søndag 13. januar 2013

En ny epoke har begynt- kort nr 2...

Jeg lovte kort nr 2 av de to jeg ga bort til mine to medsammensvorne ledere på avdelingen. Her kommer det... Jeg er i gang som student, og dette blir utrolig spennende!!! Et kjempefint kull med store variasjoner på hva hver enkelt har holdt på med siden grunnutdanningen! 

Her er kort nr 2. Det er laget i samme kraft-kartong, men her har jeg brukt mønsterpapir fra Pion. 


 Helt likt som det forrige! Slik går det når man masseproduserer (for 2 like kort er vel masseproduksjon??)


Og malepenselen fikk jammen meg luftet seg med dette motivet også! Jeg elsker å fargelegge motiver, og varierer mellom Distress og Copics. Nå for tiden synes jeg det er morsomst med Distress... Dette er også et motiv fra den nyeste kolleksjonen. 

Om du ser godt etter så ser du alle poststemplene jeg har brukt. Disse kommer fra Magnolia, og jeg kan trygt fastslå at de for det første er et must, og de har blitt mine nye favoritter!!!

Alle materialer jeg har brukt får du selvfølgelig hos Papirpikene. Men ikke stemplene enda... 

Diger klæm fra Studenten :)

7 kommentarer:

MonaV sa...

Søteste kortet:):)

Scrappelise sa...

vet ikke jeg, men jeg liker den masseproduksjonen din veldig godt. bare fortsett med det du Hege. Og så nydelig det blir med Distress når man kan det, du er megaflink med begge maletypene! Ha en fin søndag, klæm fra Næææs!

Yasmine sa...

For et herlig kort. Du er kjempeflink med copic, men du og du så herlig det blir med distress også. Det blir så dust og fint:) Lykke til med skolegang, kos deg masse! Jeg husker enda mine 1.5år med videreutdanning, det var en fantastisk tid. Klem fra Yasmine:)

RitaK sa...

Nok et nyyyydelig kort i Hege-stil, flinkingen ;-)

Ida sa...

Dette er bare vakkert. Liker alt her!:))
Lykke til med studiene.
Ida

Mette sa...

Gratulerer så mye med dagen i dag:)
Dette er vakkert...heldig dine "gamle" kollegaer som får slike kort:) Håper du trives som student om dagen:) Gleder meg til å snakke med deg så jeg får høre hvordan det går!

Klem Mette

Kjersti sa...

Utrolig lekkert Hege, nydelige farger, papirer, motiv - alt er nydelig!
Kos deg med studier:)
Klem fra Kjersti:)