fredag 1. februar 2013

En hilsen til Papirpikene!

I dag skulle en ny utfordring legges ut hos Papirpikenes Verden. Men som sikkert de aller, aller fleste har fått med seg, har våre kjære Papirpiker Hilde og Rita bestemt seg for å legge ned bedriften. Dette er ultratrist for alle oss som har hatt stor glede av butikken, og ikke minst de to ildsjelene som har drevet den! Papirpikene på Gjøvik har vært et naturlig samlingssted for scrappeglade damer i hele distriktet og med de to hyggeligste personene bak disken!

 
Mitt bidrag til Papirpikene denne gangen skulle være et Valentines kort. Februar er som kjent måneden for både Valentine's og morsdag.Jeg lagde en litt mindre/ kortere variant av easel-kortet denne gangen. Noen ganger synes jeg de blir veldig store- derfor kuttet jeg ut det ekstra 6x6" panelet jeg pleier å ha på framsiden.
 


Verdens søteste Magnolia!? Malt med Distress reinkers. Den lille hjertecharmsen har skriften "Det er kjærlighet i luften".
 
Det er med stort vemod og en sorg jeg sier TUSEN TAKK FOR MEG SOM DT I PAPIRPIKENES VERDEN!!!! Jeg har kost meg sammen med hver eneste en av dere! En helt spesiell takk til DT-sjæf Mette som har holdt styr på oss hele tiden! Og til Rita og Hilde må jeg bare si: Tusen takk for alt dere har vært for meg! Dere har vært til inspirasjon, glede, trøst og ikke minst mine venner! Det siste vet jeg vil bestå- og jeg ønsker dere all hell og lykke på veien videre!!! For selv om Papirpikene ikke består, så vil dere for alltid være mine Papirpiker!!!!!!!!


Jeg er så glad i dere!!

 
Diger klæm fra Hege :)

6 kommentarer:

RitaK sa...

Kjære Hege :-)Nydelig bidrag som alltid, den fargelegginga di er helt perfekt, og kortene dine så gjennomført på alle måter. Tusen takk for all de lekre bidragene du har laget for oss, og for hyggelige ord, nå var det jeg som ble rørt, snufs...! Såklart vi skal møtes og scrappe og kose oss, og pleie vennskapet selvom butikken stenger. Blir nok snøffelhøneseminar på vårparten også tenker jeg :-) Diger klæm

MonaV sa...

NYYYDELIG HEGE!!!!
Det har vært stas å være på lag med deg i Papirpikenes verden, og vi treffes vel igjen vi Hege. Skal nok få til noe treff iallefall. Stor helgeklem til deg:)

Kjersti sa...

Nydelig kort som alltid Hege, så lekkert pyntet! Men så utrolig trist at det er siste kortet hos Papirpikene - det var en nyhet for meg nå, en trist en:( Håper du lager litt allikevel, så vi har no' fint å titte på!
God helg!
Klem fra Kjersti:)

Hilde sa...

Dette er sterk kost for en litt puslete Papirpike. Har ikke fått vært inne og sett de siste bidragene deres før nå, og det var egentlig greit.... for det går plutselig opp for meg at vi faktisk skal slutte.
Men som du sier Hege!! vi mister hverandre ikke av den grunn!

kortet ditt er faberlaktig!! og jeg elsker den magnolia'n!!
Diger klæm til deg og lykke til i morgen!!

Olga Marie sa...

Så skjønt! Lykke til videre!

Ida sa...

Huff så trist!
Disse flotte damene får ihverfall et nydelig kort, og denne Magnolia er jo bedårende!:))
Ida