tirsdag 8. januar 2013

En epoke i livet er over.....

Det er slik at når et nytt kapittel i livet starter, slutter gjerne et annet. Intet unntak denne gangen heller... I morgen tar jeg på meg ryggsekken og går til min første skoledag igjen. Jeg skal studere anestesisykepleie i 1,5 år, og slutter dermed der jeg har tråkket på gulvet i 10,5 år til nå. Det er trist, men samtidig får jeg gjøre det jeg har hatt lyst til i mange år.

De siste 5,5 årene har jeg vært i et lederteam på 3. Vi har hatt et veldig godt samarbeide- noe jeg vil savne når jeg nå vender snuta mot nye utfordringer. En liten hilsen fra meg synes jeg jeg bør ha med meg på jobb i dag- så da blir det kake til alle og kort og en liten blomsterhilsen til de to andre lederne. 

Jeg har laget et criss-cross kort til hver av dem. Kortet er laget av kraftkartong, og på dette har jeg brukt mønsterark fra Maja design. 

Brukt dies fra Spellbinders og Magnolia. Blonder og bånd- alt fra Papirpikene.


Denne supersøte Tildaen er fra Magnolias nyeste kolleksjon. Hun er malt med Distress. Gjett om jeg koste meg med malepenselen med denne 'a!!???? 

Vel, ettersom det går litt smått på bloggen om dagen venter jeg med det andre kortet en dag eller to til. Jeg koste meg ikke noe mindre med det for å si det sånn.... 

Så, da tusler jeg på jobb for aller siste gang i ordinær turnus.... Med litt blandede følelser skal sies. 

Ha en god dag, og en flott uke alle der ute!

Diger klæm :)

8 kommentarer:

Jill sa...

Lykke til med ny hverdag ♥
Det kommer til å bli kjempespennende tenker jeg!
Vakkert kort til kollegen din. Nydelig DI fargelegging og fantastisk dekorert ♥
Eeeelsker disse nye Magnoliaene..
klem

Hilde sa...

vakkert kort Hege! og lykke til både i dag , som er siste dag på jobb(selv om den snart er over) og i morgen på skolen!!
Vi som kjenner deg vet at dette betyr mye for deg og jeg gleder meg på dine vegne.

Stor klem!

Scrappelise sa...

Så spennende å høre om jobben din og skole. Det er vemodig å forlate et sted man trivdes så godt, men du kommer sikkert til å få det fint på neste sted. Det være seg skole eller nytt arb.sted. Lykke til med alt sammen Hege!
Diger klæm til deg også!

Marianne H sa...

Lykke til med studiene, du tar nok det på strak arm og du. Nydelige kort.

RitaK sa...

Nydelig kort i velkjent Hege-stil, forseggjort og samstemt og vakkert fargelagt :-) Ønsker deg alt det beste som går an, og masse lykke til på skolebenken Hege. Dette kommer til å gå superbra, det vet jeg ;-)

MonaV sa...

For det første......masse lykke til med ny hverdag Hege:)
Og kortet du har laget til dine kollegaer er vakkert!!!

Mette sa...

Åååå dette er et dåååååne kort, helt nydelig! Jeg ønsker deg lykke til som skolepike og jeg unner deg dette av hele mitt ♥!
Varm klem fra meg til deg♥

Kjersti sa...

Nydelig kort Hege, så lekre farger og herlig motiv! Ønsker deg lykke til som skolepike igjen - spennende!
Ha en fin søndag!
klem fra Kjersti:)