søndag 13. november 2011

Til far...

I dag er det farsdag. Jeg er jo så heldig at jeg har verdens snilleste far, og på vegne av meg selv, broren min og ikke minst Carina har jeg laget et kort med de nye flotte arkene fra Pion!


Veldig enkelt pyntet på framsida! I tillegg til de klokkene som allerede var på mønsterarket, har jeg klippet ut ei klokke fra et matchende utklippsark. Denne klokka har fått et lag med Cracle Accent på seg. Sommerfuglen er fra samme utklippsark - her med et strøk Glossy Accent. Blomstene er fra Kort og Godt. Selvfølgelig kjøpt hos Papirpikene.  Utslått er kortet slik. Har sydd på symaskin rundt hele kortet, og mellom lommene. Den første lomma ble litt trang, så der ble det egentlig bare plass til pengegaven. De tre andre lommene har fått hver sin tag. Den første med en personlig hilsen, de to andre med noen små koselige vers.  Noen få små roser på hver side og små frimerker med et strøk Glossy Accent også her.Baksiden av kortet.  
Håper alle har hatt en fin søndag- med feiring av far eller ei! Nå som kveldene fort blir mørke er det desto hyggeligere å skape ved scrappebordet.

Ønsker alle ei fin uke!

Deltar på Scrapperiket nr 39: Bretteteknikk med dette kortet.


- Hege -

5 kommentarer:

Berit sa...

Kjempeflott tagbok!
Nydelig pyntet !!

Har blitt et par kort med disse herligehetene av papir her også! Men det ene forsvant visst ut av huset før jeg sa "knips" :P
Det andre kan jeg knipse i en lys stund i morra :P

Mette sa...

Wow, skikkelig flott farsdagkort! Stilig med cracle accent på klokka og disse mønsterarkene fra Pion er super fine! Nydelig pyntet inni med tager, tekster, blomster og bånd! Heldig faren din som fikk dette Hege:)

Klem Mette

Jytte sa...

Wow, hvor et lækkert kort til Farsdag :)
Flotte detaljer :)

Knus Jytte

Anne Bente sa...

wawww super flot farsdags kort

klemmm

unni's scrappeboble sa...

WOW, dette var skikkelig flott :)
Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår, hilsen Unni på Scrapperiket :))