fredag 4. november 2011

Når noen blir syke.....

... da trenger de en sykepleier til å passe litt ekstra godt på seg! Jeg har ei venninne som skal gjennom en stor operasjon onsdag 9/11. For 5 år siden fikk hun diagnosen "Parkinson", og endelig er det hennes tur!!
Hun har en egen blogg, så jeg anbefaler alle å gå inn på bloggen hennes HER. Den er full av selvironi og galgenhumor, men den er også en tankevekker! Det får i alle fall meg til å verdsette det jeg har i en mye større grad!

Ettersom hun reiser til Rikshospitalet tidlig til uka, har jeg allerede levert fra meg dette kortet. Det er en privat sykepleier hun kan ta med seg- så vet jeg at hun er i gode hender! Skulle gjerne vært der sammen med henne, men det blir litt vanskelig å få til...


Motivet er "Tilda as a nurse" fra Magnolia. Det er malt med Distress reinkers på 300g Akvarellpapir. Mønsterarkene er fra den nye julekolleksjonen fra Maja design - lekre!!!!  Inni kortet har jeg stemplet favorittstemplet mitt!  Har også skrevet en liten hilsen til henne. Har visst klusset til bildet med ei ramme jeg ikke får bort- men det får gå!
Baksiden er enkel der man egentlig får se litt av mønsterarkene jeg har brukt. La på en kakeserviett også, men den er visst ikke særlig synlig ser jeg.  
Over bølgepappen har jeg malt litt kyllingnetting med hvit Gesso. Kyllingnettingen har jeg kjøpt hos Papirpikene her på Gjøvik. Den var faktisk ganske genial å feste sløyfe i også!! Blomstene er fra både Thailand, Kort og godt- og muligens noen flere leverandører også. Kakeserviett hører med under motivet, og selvfølgelig en bit med osteklut (eller som jeg pleier å kalle det: Assisterende osteklut fra Thailand) 
Et nærbilde av søte sykepleier-Tilda! Synes hun er kanonsøt, og hun kan gjerne få pleie meg om jeg blir syk...  Til sist en tag som ligger gjemt bak motivet. Tenkte å delta hos MDUC #120 med dette kortet der utfordringen heter "Shhhh- it's a secret".
Ønsker alle en riktig god helg!- Hege -

8 kommentarer:

Hilde sa...

Ja dette kortet har jeg nesten "siklet" på.... for da du satt ved siden av meg og lagde det ble jeg helt matt og målløs!! Det er bare sååååååååååååååå fint!!!
Heldige Anita som har fått dette av deg, og så håper jeg at hun får en bedre hverdag etter operasjonen.
Viktig å ta vare på sine venner og vise at man bryr seg, og dette er du god på Hege.

Stor klem fra meg til deg.

Jill sa...

Fantastisk kort Hege og jammen er venninnen din heldig som får en så nydelig hilsen.
Koselig å bry seg, og ikke minst viktig :)
Elsker alle de nydelige detaljene dine og fargeleggingen av søster Tilda er ikke noe annet enn helt skjønn.
Ha en fin helg :)
Klemmer fra Jill

Anne Mettes Kreative verden sa...

Et fantastisk kort du har laget Hege, det kom noen tårer i øyekroken når jeg leste det du har skrevet om din gode veninne.
Ønsker henne masse lykke til og hun er heldig som har deg som veninne :-)
Masse klemmer fra meg

Heidi sa...

Et nydelig kort du har laget Hege!
Lekkert pyntet som alltid:) Og flotte detaljer.
Heldig venninne du har som har deg:) Håper det går bra med henne.
Hytteturen deres høres helt topp ut! Masse flott dere fikk laget.
Ha en riktig god helg, klem:)

Papirdilla sa...

Dette ble fantastisk nydelig, Hege!!! Helt perfekt ned til minste detalj. Og fargelegginga di har jeg ikke ord for.....

Du er en av de snilleste og mest omtenksomme personer jeg vet om, Hege! Anita er heldig som "har med seg" din varme omtanke til Oslo:) Krysser fingre for at operasjonen hennes blir vellykket.

Fortsatt god arbeidshelg og stor klem:))

RitaK sa...

For en god idè å sende en privat sykepleier til Anita, den kan sikkert bli god å ha :-) Dette kortet er det fineste kortet jeg har sett på lenge Hege, har jo sett det IRL og er skikkelig imponert både av kortet og din omtanke og godhet. Ha ei riktig god arbeidshelg ;-)

Ani sa...

Du er bære god du Hegemor,tusen tusen takk for at jeg får med meg den søte lille sykepleieren til å passe på meg. Varm klem Anita

Kristine og Elisabeth sa...

Kjempefint kort! Mange nydelige detaljer.
Jeg likte skikkelig godt blåfargene du har brukt sammen, de passer og matchet bra!