søndag 10. oktober 2010

Bleiekake og kort til den nye naboen min...

Naboen min fødte en gutt 04.10.10, og endelig fikk jeg anledning til å lage ei bleiekake jeg også!!! Vær forberedt på et lite bilderas...


 På toppen av kaka sitter en svært så stripete bamse, men den er god og myk. Den sitter også på ei smekke. Har brukt ark fra Vibeke Spigseth. Egentlig fra juleserien, men fargene og mønsteret var ikke så veldig "julete". Er faktisk veldig fornøyd med ark-valget!Gutten heter Tobias, og får selvfølgelig navnet sitt på kaka! Har også hengt på en smokk.  Med gode øyne, ser du fatktisk en smokk til....  


Et par supermyke sokker henger også på kaka.  


Greier ikke å huske hvor i all verden jeg har dette stempelet fra, men det er helt nydelig synes jeg!Jeg kan jo for skams skyld ikke levere fra meg bleiekake, pakke til den nyfødte og pakke til storesøster (snart 3 år) uten å ha med hjemlaget kort??? Måtte nøye meg med å lage til den nyfødte, ellers hadde jeg ALDRI fått levert fra meg noe som helst!  InnsidenBaksiden Og til slutt et nærbilde av babyen fra Magnolia. Har fargelagt med Distress denne gangen.Oj, her ble det mye bilder... Vil gjerne takke alle som legger igjen så koselige meldinger til meg! Jeg setter virkelig stor pris på dem!

Da ønsker jeg alle en riktig god søndag! 

- Hege -

12 kommentarer:

RitaK sa...

Skikkelig gjennomført og flott alt dette Hege ;-) Bleiekaka er jo kjempefin, og med det supersøte kortet til MÅ bare nabo'n din bli IMPONERT og GLAD :-) Magnolia-babyen er jo bare sååå nusselig! Alt du lager er jo så smakfullt, lekkert og nydelig utført :-)))

Guro sa...

Fantastisk Hege; for en herlig kreasjon!!!
Tenker denne impionerer både nabo og alle oss som titter innom :-)
Nydelig.
Ha en super dag.
Klem Guro

Heidi sa...

Neimen kjære vene da, så nydelig bleiekake! Og herlig pyntet med flotte detaljer:)
Og kortet er jo ikke mindre flott! Motivet er så søtt og du har fargelagt så lekkert. Nydelige mønsterpapir Hege og delikat pyntet:)
Tenker det var en kjempe glad mottager her!
Og takk for dine koselige kommentarer. De setter jeg så stor pris på:)
Ha en fin søndag, klem:)

Mette`scrap sa...

Sååå lekker bleiekaka ble,nydelig med det papiret.Kortet var super søtt,heldige nabo.
Klem Mette
P.S.Tusen tusen takk for boka Hege.

Yvonne sa...

Så utrolig lekker bleiekake! Søren og, kunne tenkt meg å prøve en sånn jeg og, men kjenner ingen som venter småttinger med det første. Litt drøyt å lage en sånn og stående på hobbyrommet til pynt kanskje...

Så dumt at man ikke blir mer effektiv med koffert da, hadde virkelig håpet på det! I likhet med deg syns jeg og det er UTROLIG koselig å bare skravle. Får jo masse inspirasjon av å bare kikke rundt på de andre som faktisk gjør noe da, så får jeg heller være effektiv når jeg kommer hjem på hobbyrommet.

Veldig lekkert det kortet ditt og. Jeg malte denne vakre babyen i går (som sagt så kjenner jeg ingen som trenger babykort, men den er jo så søt..) og gleder meg til å få brukt den på noe.
Ha en super søndag!
Stor klem.

MonaV sa...

Heldige nabon til Hege!!!
Flott bleiekake og nydelig kort.

Klem fra Mona

Ida sa...

hei!
Flott kake! Tenk så moro å gi bort!:) Kortet var også helt perfekt. Gleder meg til å kjøpe det stemplet på Bikuben denne uken!:)
Ida

Mette sa...

Såå flott bleiekaka di ble, og kortet er bare så søtt og koselig!
Sier som de andre, heldige naboen din:)

Klem Mette

nergele's puslerier sa...

Så flott kake du har "bakt" da...synd den ikke er spiselig for den ser riktig innbydende ut..heldig nabogutten din som får kake ..

Pinklady 68 sa...

Flott bleiekake og et nydelig kort!
Heldig naboen din:-)

Klem Laila.

Papirdilla sa...

Fy søren, Hege! Du "tar kaka"..... (den var dyp *hihi*)!!! Like lekkert som det alltid er når du lager noe. Superflott bleiekake, herlig mønsterark du har brukt. Og kortet er kjempesøtt, rett og slett nydelig. Det er så gjennomført delikat alt sammen.

Naboen din er heldig. Må bare gjenta det de andre har sagt:)

Klem,
Hanne

Eline sa...

Så mye lekkert du har i bloggen din. Flott kake =) . takk for titten i bloggen din. hit kommer jeg nok tilbake.
ha en fin kveld