fredag 14. juni 2013

En hilsen til en flott praksisplass!

I går hadde jeg min siste dag av en helt fantastisk praksisperiode! Heldigvis er jeg så heldig at jeg får komme tilbake til høsten også! Det betyr at vi sa takk for oss, men i stedet for "ha det" kunne vi si "vi ses til høsten"!
 
 
Som seg hør og bør har man med kake til en slik avslutning, og selvfølgelig måtte jeg ha med et kort med en liten sommerhilsen! Det ble et posekort...... Sikkert ikke mange som ble overrasket over det....
 

En hvit papirpose har altså fått nytt "utseende". Har brukt nydelige papirer fra Pion design, og et Magnolia stempel jeg er sååå glad i! Blomster fra WOC, Kort & Godt + + +   
Nå i disse sommertider passer det så godt med sommerfugler! Elsker å pynte kortene mine med sommerfugler!Her er hun- søteste Tilda i hele verden! Nok en gang malt med Distress.  
Og selvfølgelig litt reklame på baksiden....
 
 

Så om dere nå tror at skolefri er lesefri tar dere FEIL! Her er det bare å gire på og forsøke lese litt i sommer også! Hvile på laubærene- det får jeg gjøre neste år når vitnemålet forhåpentligvis er på plass! Skal jobbe nesten hele sommeren på min "gamle" avdeling. Så det blir både sommerjobb og lesing på menyen.
 
Ha en riktig GOD HELG alle sammen! Håper alle får kjenne solas varme!!! Og tusen hjertelig takk for de snille kommentarene dere gir meg!
 
Diger klæm :)
5 kommentarer:

Mette sa...

Vakkert til tusen:) Tilda er nyyyydelig fargelagt:) Håper du får noe late dager innimellom jobb og lesing Hege, og at du kan være litt scrappesosial;)) Savner ditt gode selskap:)

Klem Mette

Camilla sa...

Så otroligt vackert du har målat.
Många vackra detaljer och fina dekorationer. Detta motivet är så sött och användbart.
Jag tycker också mycket om henne.
Önskar dig en härlig helg.
Kram Camilla <3

RitaK sa...

Typisk deg dette Hege, så vakkert kort og fargelegging at en stakkar som er ei kløne til å fargelegge nesten mister pusten.... Sukk! Ønsker deg en riktig god sommer, og håper du får bittelitt fritid også :-)

nergele's puslerier sa...

Enig med de andre -FLOTT FLOTT FLOTT i kjent Hege stil,og litt pause må du unne deg du å....

Håper du koser deg i løpet av sommeren og att vi ratt ses.

Klem herfra

Papirdilla sa...

Helt supernydelig på alle måter, som alltid.....
Fantastisk fargelegging!!
Skikkelig "Hege-kort", med andre ord:))

Håper å se deg snart.
Må vel unne deg ei lita lesepause så det kan gå an å treffes! Hadde vært sååå kooooselig, Hege. Savner deg, vettu!!

Klem frå oppi Østvoll