lørdag 30. juni 2012

Memories....

Her går det i dekorering av diverse produkter om dagen. Jeg har vært gjennom 2 kofferter, ei flaske og nå denne esken. Denne esken tenkte jeg at mor og far skulle få til å oppbevare kort og andre prosjekter de har fått gjennom tiden. Eller andre minner om de heller vil det!Esken har jeg kjøpt hos Papirpikene på Gjøvik. Den har fått et lag med hvit Gesso som grunning og deretter limt på gamle noteark. Deretter enda et strøk med hvit Gesso. Jeg bruker en bit av en svamp- da er det lettere å få det tynt utover!
Hjertet er først stanset ut med en Spellbinders die. Deretter har jeg limt på blomster i rosa og hvitt/ offwhite. Når det har tørket, limer jeg på blonde på baksiden. Knappene har også fått et strøk med svampen og Gesso. Sommerfuglene er fra Kort og Godt. 
Esken har jo også en del meter med blonder. Bokstavene er fra Prima. Ettersom jeg var så godt i gang med Gesso og svamp, fikk bokstavene også noen flekker med hvitmaling.  

En slik eske fortjener også en litt mer forseggjort innside! Hadde en del ark fra Pion med notemønster og dekket innsiden av esken og lokket med det. Deretter selvfølgelig mer Gesso!Har du scrappetørke? Er du lei av å lage "bare" LO'er eller kort?? Papirpikene på Gjøvik har mange fine ting du kan dekorere!Jeg gleder meg til å gi bort denne esken- fordi er det noen som fortjener en hjemmepyntet eske er det så visst foreldrene mine. De er nemlig verdens snilleste, og beste støttespillere!!!! De som kjenner meg vet at det har vært en ekstremt tøff vinter og vår for meg, og uten disse to fantastiske menneskene i livet mitt, vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag!Ønsker alle en riktig fin siste dag i juni! Første sommer måneden er over, og sola har vært nesten fraværende! Men - dårlig utevær= bra innevær!!!


Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere har gitt meg på de forrige innleggene mine! Jeg blir nå helt rørt, jeg!!!!!!


Klem, Hege

7 kommentarer:

Jytte sa...

Åååhhh, den er smuk!! Jeg får da helt lyst til at pynte en æske - og ja, jeg er faktisk kørt lidt træt i at lave kort og vil rigtig gerne prøve noget andet.

1000 tak for inspiration. Det er virkelig smukt håndarbejde.

God helg.

Knus :)

Filharmonica sa...

wow...denne var rålekker Hege!!! Ha en flott lørdag :-) Klem

jannes hobbykrok sa...

Å fy fillern så utrolig lekker! Nyyydelig! Denne hadde sklidd rett inn i huset mitt! Superfin, og jeg digger de romantiske fargene! Glad lørdag til deg!

Klem,Janne

Anonym sa...

Nydelig som vanlig Hegemor! Klem Anita

Heidi sa...

Aldeles nydelig Hege!
Vakkert pyntet:)
Duse og delikate farger.
Ha en fin lørdag, klem:)

Marianne H sa...

Nydelig og tvers gjennom gjennomført og HEGE. Heldige foreldre. Klem

Papirdilla sa...

Rett og slett vakker, Hege. En flott gave til verdens beste foreldre. Fra verdens beste datter, som har et stort og varmt hjerte...

Klem,
Hanne