mandag 30. mai 2011

Sweet 16

Jeg er i skikkelig scrappemodus om dagen! Carina skulle hatt noen flere sider i albumet sitt, så da er det bare å sette seg ved scrappebordet og se glad og fornøyd ut...

Nå er det nå en gang slik at jeg stort sett har laget kort, men synes det er artig å lage LO'er også en gang i blant. Foreløpig må jeg vel bare godta at de er relativt enkle, men øvelse gjør mester også her tenker jeg.

Ark fra Pion design- hvor fra ellers spør nå jeg???  Bølgepappen er malt med Gesso og fått litt rosa Glimmermist på seg. Sløyfene er av "assisterende osteklut" det vil si gas-bind som ikke er elastisk og som broren min har tatt med fra Thailand. Faktisk har han tatt med over 30 kvadratmeter med "assisterende osteklut"!!!!!


 Epleblomstene er fra - tja si det??? Sommerfuglene og fotohjørnet er fra Kort og godt og blomsterranka med de hvite blomstene er fra Kremmerhuset.
Den hvite heklebrikka er også dirkte importert fra Thailand fra nevnte "shopping-gale-bror"... Hva skulle jeg gjort uten han sier nå jeg... Bokstavene fra Thickers og stempelet på tagen er fra Stempelglede.Da er det tilbake til scrappebordet igjen- det er flere bilder som venter og ikke minst et kort eller to som bør gjøres ferdig snart. Puh- blir nesten sliten av detti jeg!!!!


Hjertelig takk for kommentarene dere legger igjen her! Jeg blir SÅ glad for hver eneste en!!

Ha en fin mandagskveld!- Hege -

5 kommentarer:

nergele's puslerier sa...

heisann

skulle ikke tro att du er "amatør" du fikser det meste, det kan jeg se-og jeg vet det jo å da ...

ha ei fortsatt fin uke

Heidi sa...

Så bra at du har fått tilbake inspirasjonen Hege!
Alltid moro å besøke deg og se det nydelige du lager:)
Så lekker denne LO'en er. Nydelig pyntet som alltid. Delikate farger og flott bilde.
Vakkert! Du kan dette også du:)
Ha en super dag, klem:)

MonaV sa...

Vakkert Hege...både LO en og ikke minst jenta. Dette bar et nydelig bilde av Carina innrammet i herlig blomsterpynt.
Stå på Hege....jeg vil se mer:)

papirdilla sa...

Bare helt nydelig, Hege! Du er jo så produktiv om dagen, at jeg henger ikke helt med;) Og alt sammen er like supernydelig. Og du er rå til å scrappe LO'er.
Vi ses vel til helga, kanskje? Eller du har kanskje ikke noe interesse av det som skal skje i Øvre Torvgate på fredag og lørdag;)
Stor klem,
Hanne

Kaia sa...

Så lekker LO Hege...
Nydelig bilde, og kjempeflotte detaljer...
Og arkene.........de taler for seg selv. NYDELIGE, det er med PION som med Maja Design, MÅ BARE HA DE...
Klem fra Kaia