fredag 27. mai 2011

Posekort

Hvert år har avdelingen jeg jobber på "Sommerfest" for de ansatte. I fjor falt denne festen på vår arbeidshelg, og det gjør den jammen meg i år også. Derfor har en kollega av meg arrangert "Alternativ Sommerfest" hjemme hos seg i kveld for oss som jobber den 10.juni.

En kollega har kjøpt ei flaske vin, en annen har kjøpt med seg en blomst, og hva er vel mer naturlig enn at jeg bidrar med kort??? Jeg laget et papirposekort med Magnolia-motiv. 

Arkene er fra Pion design- absolutt de nydeligste arkene jeg vet om!  Tilda er malt med Distress Ink. Dette er egentlig et julestempel, men jeg har fulgt ideen til Camilla og limt på en rose istedet for stjerna! Sydd med symaskin rundt motivet, akrylmaling rundt motivet også.Laget et enkelt innleggskort- fikk litt tidsnød!Baksiden med mitt personlige stempel- selv om bildet ble litt uklart...Da ønsker jeg alle en riktig fin helg, og får vel komme meg på fest snart!- Hege -

10 kommentarer:

Dunja sa...

omg, Hege, this is sooooo gorgeous!! Absolut lovely ♥

Hugs Dunja x

Pink Lady68 sa...

Wow, sååå lekkert!!! Utrolig flott layout med de lekreste mønster arkene fra Pion, puncher, bånd, motiv, blomster og perler!!! L E K K E R T
!!!!!!!!!!!!
Ha en fin "alternativ sommerfest" og god helg!
Klem Laila.

Heidi sa...

Så utrolig lekkert Hege!
Nydelig pyntet:) Pion arkene er bare så vakre.
Flotte detaljer. Alltid en fryd å se det flotte du lager.
Ha en riktig god helg og kos deg på fest, klem:)

enda en scrappedame sa...

Wow - så lekkert! Nydelige farger og papir, og du har pyntet så utrolig flott :)

nergele's puslerier sa...

Heisann koselig å se deg tilbake her-lenge siden sist...
Ja,er det ikke typisk att noen må jobbe når det er festligheter for andre-det har jeg også gjordt mye av da jeg var yrkesaktiv å..men du får kanskje mye å gjøre den dagen- for da får jo byen vårt stort besøk, og er du heldig så hører du det vel helt opp og ratt inn på jobben din..(konserten med bryan adams)

Jeg blir tan det med ro den dagen for da har jeg bursdag, og er bedt på lunsj i kulturhuset for oss "rullende"..så det blir en litt annen opplevelse enn de jeg har hatt før...

Ha en fin helg og ja,nå glemte jeg jo nesten å si att kortet ditt var kjempefint...

RitaK sa...

Å, herrejemini Hege, enda ett superdupernydelig kort fra deg, hvor alt bare er helt vidunderlig vakkert ;-) Kos deg på alternativ sommerfest, så får jeg vente til mr Adams kommer :-)

Yvonne sa...

Åååhhh!!! Jeg gjentar: åååhhhh!!! Så utrolig nydelig Hege! Rett og slett smellvakkert! Jeg elsker fargene her, så lekkert. Hildrandedu som du kan male med distress!
Håper dere får en superduper feste i kveld :)
Klem

Anonym sa...

hei detta var jammen bra

tone sa...

Dette var jo bare rett og slett vakkert!!!!!

Nydelige farger og flott fargelegging

Klem Tone

Maggie sa...

Et virkelig nydelig kort! Skjønner godt at du liker Pion papirene, de er vakre.
Motivet er nydelig. Smart å lime en rose over stjerna :)
LO'en med bilde av din datter er fantastisk fin.