søndag 29. mai 2011

En LO av Carina

Først må jeg få takke for alle de koselige kommentarene i det forrige innlegget mitt! Jeg gleder meg over hver eneste en! Selv har jeg store problemer med å få kommentert for tida! Noen som vet hva jeg skal gjøre for å få kommentert??? Jeg blir bare kastet ut, må logge meg på igjen, men får fortsatt ikke lagt inn kommentarer hos dere!

I dag har jeg scrappet litt av Carina igjen. Det er lenge siden sist- faktisk helt siden før konfirmasjonen da jeg lagde album.Ikke helt optimalt lys å fotografere i nå i kveld, for fargene stemmer liksom ikke helt. Fargene er litt dusere enn det synes på bildet. Har brukt ark fra Pion Design (som vanlig!), blomster fra både her og der...Sommerfuglene er klippet ut fra et Pion ark. De har også fått et lag med Glossy Accent, og litt glitterlim rundt vingekantene. Klippet også ut flere blå blomster fra et ark.  Teksten "Min datter er aldri lenger unna enn en tanke" har jeg tjuvlånt fra Mona. Den teksten synes jeg er så fin, og passer veldig godt når man har en tenåringsdatter i huset.  Tekststempelet er  fra Stempelglede.
Da er det tilbake til scrappebordet. Ingen grunn til å slutte nå som jeg er så godt i gang!?? Ønsker alle en fin søndagskveld og en fin uke!!!


- Hege -
7 kommentarer:

MonaV sa...

Nydelig bilde, nydelig LO, nydelig farger:):)
Her stemte alt Hege....flink til å scrappe du!
Nå som du er så i siget gleder jeg meg til å se neste.
Ha en fortsatt fin og kreativ scrappekveld.

MonaV sa...

Meg igjen:) Jeg ønsker meg veldig sånn skrift du har her i bloggen din.....hvordan gjør du det Hege?

Heidi sa...

Aldeles nydelig LO Hege!
Lekre mønster ark og farger:) Flott bilde av datteren din og masse nydelige detaljer. Koselige tekster også. Jeg liker absolutt alt her:)
Gleder meg til å se mere fra deg.
Ha en fin kveld, klem:)

Yvonne sa...

Nydelig LO alstså! Du er jo like rå på dette som kort du. Ordentlig lekker ble denne.
Vet ikke hvorfor du ikke får kommentert hos meg, men jeg har slitt masse med blogger i det siste, har ikke fått kommentert noen steder før nå nylig. Noen sier at de logger inn med Mozilla og da blir det bra, jeg vet da søren jeg.
Ha en fortsatt kreativ søndag!
Klem

Jenta fra Vornese sa...

Utrolig skjønn LO! Denne må jeg legge meg på minne:) Nydelig tekst. Passer uansett hvor gamle ungene er ;)

Nok en gang takk for du delte kommentartipset i innlegget over :)

Go natt. Gina

Pink Lady68 sa...

Fantastisk vakker LO!! Helt nydelige farger, pynt, ark og bilde!!! Og teksten må jeg lifte på en LO også:-)
Takk for inspirasjon!

Ha en fin kommende uke!! Klem Laila.

Mette sa...

Herlighet noe så vakkert Hege!!!Bilde, fargene og pynten var helt nydelig, rett og slett en fryd for øyet!!! Nå fikk jeg også lyst til å lage LO:))

Kortet under her var ikke noe mindre fint, fy søren sier jeg bare...så lekkert i oppsett og farger, og alle de lekre detaljene!! Du er super flink Hege og en stor inspirasjonskilde!
Så glad du er i scrappemodus for da er det bare å vente på neste gobit:))

Ha ei fin uke Hege:))

Klem Mette