torsdag 30. september 2010

Enda flere LO'er fra Carinas konfirmasjonsalbum..

Igjen, må jeg først få takke alle for de koselige tilbakemeldingene dere gir meg! Det er sånn at jeg sitter her og leser kommentarene deres, og prater høyt til meg selv:" Åååh så snille dere er!" Og det mener jeg også- TUSEN TAKK!!!!Her er de siste LO'ene fra albumet jeg scrappet til Carinas konfirmasjon på lørdag. Hun har virkelig ikke hatt anelse om dette, og ble kjempeglad for gaven. Det var moro...
Igjen en LO jeg har liftet av Mona. Mona er en av de dyktigste scrapperne jeg vet om og er helt RÅ på LO'er!


Tror jammen meg jeg har funnet noe fra Mona her også jeg... Dette er en LO av Carinas venninne- ei hun henger sammen med daglig. Veldig søt og grei jente!!!

Denne venninnen er helt fra tiden i barnehagen. De går også i samme klasse. Det er som teksten på tagen:"Venner er som stjernene. Du ser dem ikke bestandig, men du vet at de alltid er der". Slik er det med Carinas venner også!Den siste venne-LO'en jeg laget er av Carina og ei klassevenninne. Synes det var tøft med kontrastene med Carinas blå øyne og lyse hud mot venninnens brune øyne og litt mer eksotiske utseende.
Det var utrolig vanskelig å lage noe av svømmingen til Carina! Det går jo ikke an å pynte med blomster og blonder på noe slikt, så denne ble litt enklere enn jeg egentlig liker dem selv... Har skrevet ned Carinas personlige rekorder pr.juli 2010. Nå har hun imidlertid bestemt seg for å ta ei pause fra svømminga, så får vi se om interessen blomstrer igjen senere..

Hunden vår Robbie måtte også få ei side! Dette er verdens beste Robbie- og venn!


Ei side fra turen vår på Langedrag i sommer. Disse bildene har Carina tatt selv, jeg har bare laget en montasje i Photoscape og scrappet...


Takk for at du gadd å følge meg helt hit! De første LO'ene jeg lagde har jeg lagt ut her i bloggen før.

Ønsker alle en fortsatt fin torsdag!!!
- Hege -

15 kommentarer:

sjeroks sa...

For noen fantastiske LOer. de var helt rå. kan tenke meg det er noe hun kommer til å sette bris på resten av livet:D
Ønsker deg en nydelig torsdag
klem fra siri

Marianne sa...

Guri malla..... det er ikke bare mona som er rå på LO nå lenger. Disse er kjempefine :-)))
Ha en fin dag.

Berit sa...

Masse flotte layouter!!! ♥
Og hjertelig tillykke med vel så det overstått konfirmant!! Bedre sent enn aldri..?

Så gøy at hun ikke fikk en anelse på forhånd, og setter pris på det nå som hun vet det;) Ingenting er jo bedre!

Håper vi sees snart!
KLEM

Heidi sa...

Wow Hege, så flink du er!
Dette er bare så lekkert:) Dette er noe Carina vil ha glede av resten av livet.
Så nydelige alle sammen.
Klem:)

Pink lady sa...

Wow, sier jeg bare!!! Utrolig mange lekre LOèr, Hege!! Nydelig alle sammen..flott dekorert med bildene i fokus:-) Lekkert!!!
Skjønner godt konfirmanten ble glad for den fine gaven...Mange timer jobb som ligger bak.

Ha en fin kveld!
Klem Laila.

MonaV sa...

Flinka!!!!

Og du.....takk for koselig melding:) Vi skal koooose oss.

Klem fra meg

Yvonne sa...

Fy søren, så flink du er! Like fine disse som de andre. Hadde noen gitt meg noe sånt hadde jeg begynt å stortute tror jeg. For en fantastisk flott gave!
Klem

Iren sa...

Wow for noen flott Lo du har laga til konfirmanten din :) Litt av en jobb du har lagt ned på den. Men det er så kjekt i ettertid at en glemmer all den tid en bruker på det og godt er det. Så er det jo kos også da ;)

Klem

RitaK sa...

Å herrejemini Hege, du er visst blitt ei skikkelig scrappedame også nå... Så mange og kjempeflotte LO'er du har laget :-) Og skikkelig godt gjort at du greide å holde det hemmelig helt til den store dagen!

bojose sa...

Sååå utrolig flotte LOer du har lagd. Nydelige alle sammen.

papirdilla sa...

Fy søren, Hege!! Jeg bare tar av meg hatten for deg!!!!! Alle som en er råååååålekre! Litt av en jobb, men så utrolig morsomt det må ha vært å gi den til Carina:) Må vel være verdt alt arbeidet så lenge hun ble både overrasket og glad.

Sitter og svetter over de siste forberedelsene til kurs på lørdag. Lurer virkelig på hva jeg har begitt meg ut på nå.....;)

Klem,
Hanne

Mette sa...

Takk for i går, bestandig koselig å snakke med deg Hege:))
Jeg gir meg ende over...dette er bare utrolig flott Hege, alle sammen er bare sååååå flotte. Helt enig med Rita at du er blitt ei skikkelig scrappedame:) Det å få et slik album er bare en så spesiell og fin gave. Jeg skulle ønske det lå et slik under treet til meg i år, MEN det kan jeg bare glemme for her i familien er det inge scrappere.

Jeg begynner faktisk å få litt lyst til å lære meg å scrappe,det er jo moro å sitte igjen med litt selv av det en lager. Kortene gis jo bort etterhvert eller selges.

Vi ses i morgen,og jeg gleder meg:)

Klem Mette

Guro sa...

Wow dette er helt utrolige LOer Hege! Du sier Mona er rå og det er hun; men det er søren meg du og!!! (unnskyld språket) Helt utrolig :-D
Er tom for ord, de er fantastike alle sammen.
Ha en super kveld :-D
Klem Guro

Anonym sa...

Jeg sier bare heldige, HELDIGE Carnia!! Helledussen, Hege!! De lekre LO'en! Sikkert et fantastik album! Og den nydelige eska hun fikk gavene i! WOW!! *SUKK....*

Fortsatt god helg!
Klemmer Ida:o)

nergele's puslerier sa...

Heisann:

Ja,som alltid du kan både scrappe og lage lo'er du Hege...virkelig flott arbeide du gjør...

God kveld videre