onsdag 14. september 2022

Takk for alt, kjære Mor!

 Så kom dagen der vi måtte ta farvel med min kjære Mor... Jeg var så heldig å få beholde moren min i 52 1/2 år. Hun har aldri vært syk, før hun for et par år siden fikk en uhelbredelig lungesykdom. Hun har gradvis blitt verre, og det finnes ingen behandling. 

De siste 6 ukene hun levde, var hun på sykehjemmet bare et steinkast fra der hun og far bodde. De siste 14 dagene ønsket hun heller ikke noe mer behandling utover smertestillende. Vi fikk hentet hjem broren min fra Thailand torsdag 1.september, og mor sovnet stille inn natt til søndag 4.september med hele familien rundt seg. 

Det er SÅ vondt, men samtidig dette hun ønsket selv. Fra å være super sprek til å bli så hjelpetrengende- det passet ikke henne i det hele tatt.. 

Haugtun omsorgssenter har ikke vært mindre enn fantastiske den tiden mor var hos dem! De har passet på henne etter alle kunstens regler, og ikke minst oss pårørende! Jeg er stolt over å være sykepleier selv når jeg ser hvordan disse sykepleierne jobber!

Vi har kjøpt en stor kringle, og istedenfor å kjøpe kort med hilsen, har jeg laget et veldig enkelt kort med en liten hilsen til disse fantastiske menneskene. Det måtte bli med blomst, for mor ELSKET blomster.. Og det måtte bli enkelt, for mor ville ha det enkelt etter sin bortgang. 


Motivet er fra My Favorite Things og er fargelagt med disse fargene:

Rosa: RV69, RV66, RV19, RV17, RV55, R83, R81
Grønt: G28, G05, YG25, YG23, YG03, YG11

Takk for alt, kjære Mor! Jeg savner deg så sårt!!! 💔

HVIL I FRED! 

Ingen kommentarer: