onsdag 15. oktober 2014

Gjestedesigner CopicMarkerNorge

For en tid tilbake søkte Copic Marker Norge-jentene etter gjestedesignere. Jeg søkte aldri, men ble spurt om jeg ville bidra. Så selvfølgelig svarte jeg ja før kontrolltårnet var påkoblet (les:hjernen)!

Takk og lov for at jeg hadde GOD tid på meg! For selv om fire bidrag ikke høres mye ut, ble det mye for en stakkar som har gitt Copicsene ferie på ubestemt tid.... 

Jeg fikk da satt i sving mine for tiden svært små kreative hjerneceller, og har laget denne tagen til temaet som pågår nå:

BLÅ JUL


Jeg har valgt et motiv fra Aurora Wings som heter "Icy Snow Queen". Har revet fra hverandre servietter med samme fargenyanser som motivet og limt de på. og deretter malt over med et tynt lag hvit gesso. Oppå der igjen har jeg brukt vannmaling og hatt på tynt lag med blått og lilla- slik at det skal matche fargene i motivet. Copics jeg har brukt:
Hud: E000, E00, E11, E21, E04, R20
Hår: B00, B45, B14, BV25, BV29, V04
Iskrystaller: B0000, B00, B02, B04, BV29, V01, V09
Øyne: B91, B95, B97
Lepper: E04, R20

Håper riktig mange vil være med på utfordringen hos Copic Marker Norge! Innlegget med konkurranseregler finner du HER


Ha en riktig fin onsdag! Nytt DT-bidrag fra meg om noen dager... ;)

Diger klæm fra Hege 

3 kommentarer:

RitaK sa...

Wow, så lekkert vinterkort! Hvordan kom du på å bruke servietter og fargelegge oppå da? Veldig kreativt :-) Og absolutt ikke rart de spurte deg om å gjestedesigne Hege, så dyktig som du er med tusjene :-)

Synnøve sa...

For en supernydelig tag, Hege, og så herlig å høre fra deg :) Skjønner veeeeldig godt at de vil ha deg som gjestedesigner, faktisk <3 <3

stor klem, Synnøve

Hilde sa...

Flinkehege!! Du leverer alltid!!
Veldig koselig å se at de vil ha deg som GDT!!! For du er veldig dyktig!