onsdag 18. juni 2014

Til Nevrosen- fra Nevrosen

Neida, jeg har ikke skrevet feil! Min gode studievenninne Gunhild og jeg har blitt kalt "Nevrosenes mødre" ganske fra starten av! Vi er ekstreme når det kommer til nøyaktighet i forbindelse med blant annet oppgaveskriving. Derfor kom kallenavnet relativt tidlig... 

Så nevrosens mor Gunhild fylte 40 år før jul i 2013. Travle studenter som vi var ble det ikke tid til verken feiring eller noe annet! Så derfor benytter jeg nå anledningen til å gi henne en liten oppmerksomhet og selvfølgelig et kort med en ANESTESISYKEPLEIER på!Dette motivet er fra KennyK og jeg må si jeg falt pladask for det! I grønne anestesiklær ble hun da ganske "snasin"!!??? 


Hun er fargelagt med Copics i en kombinasjon jeg overhodet ikke husker! Men jeg har brukt mye grønt (ha, ha!!) Inni kortet er en liten hilsen, og de to tagene på venstresiden har fått noen morsomme etiketter etter at bildene ble tatt. Disse etikettene representerer temaet vårt fra avsluttende eksamen. 


Så da gjenstår det bare å si:

Kjære Gunhild! Gratulerer så mye med vel overstått 40-års dag! Tusen takk for mye moro gjennom 1 1/2 år med studier! Jeg er så glad jeg møtte et petimeter og en nevrose som deg! Masse lykke til som anestesisykepleier!


Diger klæm fra din kollega (og nevrosenes mor), Hege! 

3 kommentarer:

Therese sa...

Knallfint! Og for en fargelegging...wow! Sikker på at dette vil falle i smak. :)

RitaK sa...

Dette motivet kunne vel ikke passet bedre, og med dine fargeleggingsferdigheter så må det jo bare bli ultrasnasent :-) Gratulerer så mye som anestesisykepleier, dette har du jobbet hardt for, skikkelig målbevisst og flink er du Hege ;-)

Hilde sa...

Selv om jeg har sagt det før, gratulerer som ferdig utdannet anestesisykepleier!! Det gleder meg stort at du nå er ferdig. Jeg føler jeg har vært med på hele prosessen, fra søknad, intervju og den grusomme ventetiden før du fikk svar om du var plukket ut!!
Og nå er du ENDEIG ferdig <3
Gleder med på dine vegne for dette vet jeg du har sett fram til.

Kortet er forresten kjempenyelig, og jeg gleder meg til fortsettelsen, for nå får du kanskje litt bedre tid til hobbysysler.

Stor.... (hæll DIGER heter det vel)klem fra Raufoss