mandag 24. september 2012

Et annerledes bryllupskort

Først må jeg si TUSEN TAKK for alle de hyggelige kommentarene dere gir meg! Denne CMN sommerkonkurransen har tatt helt av- det er nesten så en føler seg som en idrettsutøver med heiagjeng på sidelinja! Igjen- tusen takk!!!

I dag har jeg et nytt bryllupskort å vise fram. Ikke i tradisjonelle farger akkurat, men det skulle være et kort med plass til et reisegavekort- på størrelse med et minibankkort. Og for en gangs skyld har jeg ikke fargelagt motiv, men tekst som hovedmotiv. 


 Kortet er laget av mørk grå og lys grønn bazzill, og mønsterarket er fra Magnolia. Disse fargene valgte jeg rett og slett fordi "håpet er lysegrønt".... Tekststempelet er fra Kort og godt, blonder fra Papirpikene og blomster fra kassa mi.
 Inni kortet har jeg laget to ovaler med Spellbinders. En enkel "Til brudeparet" med tekst fra Stempelglede og en til å skrive en hilsen på.
 Her synes det litt bedre at minibankkortet sitter nedi sprekken. Kanskje litt vanskelig å se, men på kanten der kortet sitter har jeg brukt en Versamark embossingpute- bare for å lage vannmerkeeffekt på swirl-stempelet
 Tekststempelet er embosset med sølvfarget embossingpulver. Stanset ut med Spellbinders og limt på en blonde på baksiden.
Baksiden med de nydelige blondene


Det er mandag, og ny uke = nye muligheter! Grip hver eneste en og gjør dagen i dag til den beste i ditt liv! Til helga er det messe- håper jeg ser riktig mange av dere der!!! 


Diger klæm til hver og en av dere fra meg:)

9 kommentarer:

Yasmine sa...

Det ble et riktig vakkert bryllupskort:) Jeg likte fargene du hadde brukt veldig godt, det ble veldig fint med den blonden bak ovalen med tekst.

Spent på morgendagen forresten? Tipper vi får vite hvem som går til finalen da;)

Ha en riktig fin uke. Stor klem:)

RitaK sa...

Så fint bryllupskortet ble, selv med litt utradisjonelle farger :-)

Kjersti sa...

For et nydelig bryllupskort Hege! Så lekre farger du har brukt, gjennomført på både papir og blonder - og flott pyntet på alle kanter!
Ha ei fin uke - kanskje sees vi til helga, skal avgårde på søndag!
Klem fra Kjersti:)

Papirdilla sa...

Nydelig, Hege! Herlige farger og lekker pynt. Akkurat som det pleier å være fra deg:) Vi snakkes ang helga.
Klem,
Hanne

Synnøve sa...

Lekkert kort med skjønne farger!!
Og du er en ener til å inspirere og oppmuntre:)) Tusen takk!!
klem

Jill sa...

Et helt herlig bryllupskort Hege! Og så lekkert selv uten fargelagt motiv!
Nydelige farger og blonder :)
Ha en god uke og kos deg
Masse klemmer

Heidi sa...

Et utrolig lekkert kort Hege! Fargene var nydelige.

nergele's puslerier sa...

Går ut fra att du itte vil ha en klæm herfra -da smitter jeg deg ratt så du itte kjæm på mæsse...boff boff,hehehe...
Utradisjonelt kort av deg å være ,men du mestrer jo det meste så det er vel ingen fare tenker jeg-og det er sant det att håpet er lyse grønt..

Scrappelise sa...

xq&O?) altså! Nå sleit jeg fælt for å komme inn på kommentarfeltet.. ååå vil så gjerne, men det er trøblete noen ganger. Ville egentlig bare si at jeg er så takknemlig for de hyggleige kommentarene DU alltid gir! Og her var det et lekkert kort, alt du lager blir så delikat. ha en fin kveld Hege og en stooor klem!