torsdag 20. september 2012

CopicMarkerNorges sommerutfordring #5

Det var med skrekkblandet fryd jeg så at jeg hadde gått videre i CMN sin sommerutfordring! Oppgaven denne gang var å lage sitt eget mønsterpapir! Jeg har akkurat gått til anskaffelse av Copic Air Brush system og fikk derfor en gylden anledning til å prøve ut den: 


Jeg tok en bit bazzill (ca 5,5x5,5"). Delte av denne med post-it lapper og sprayet nederste delen i gråtoner (C3, C5, C7, C9 og litt svart) og øverste delen i rødtoner (R24, R27, R29). Brukte en sjablong fra Dylusions på den nederste delen, og en annen sjablong med mursteinsmønster på den øverste. Til murstein har jeg brukt en strukturmaling som etter tørking har fått to lag med hvit gesso. Brukte også airbrushen mellom mursteinene på enkelte plasser for å få litt sterkere farge. Og har du sett på maken: NOEN HAR TAGGET PÅ VEGGEN!!!! Synes så tydelig det står CMN på veggen, og tallet 5 under (det er jo Sommerkonkurransens del 5!!???) I tillegg er klokka stilt på 5- heller ingen tilfeldighet... Til taggingen har jeg også brukt en sjablong fra Dylusions.Motivet er digistempel fra Sureya (fant det inne på en facebookside jeg er medlem av). Han er fargelagt med disse fargene: 
Hud: E0000, E000, E00, E21, E11, E13
Hår: E50, E53, E57, E49
Vest: R22, R24, R29, E19
Skjorte: C0, C1, Blender
Bukse: C2, C4, C5, C7, C9
Sko og slips: C3, C5, C7, C9
Øyne: BG10, BG72, BG75


Ønsker alle en strålende høstkveld og en god helg!


- Hege -

18 kommentarer:

MonaV sa...

Dette er såååå bra og jeg blir så glad hver gang du går videre Hege!!
Superflink er du!

Lene sa...

Denne var utrolig stilig. Lykke til. Morsomt med taggingen :)Klem

Marianne H sa...

Fy søren så stilig, du er så dyktig. Lykke til videre og God Helg.

Hilde sa...

Lykke til Hege!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kjersti sa...

Så stilig Hege! Herlige sjablonger du har brukt, og er det ikke moro med airbrush...:) Hele kortet er bare helt rått med alle detaljene og et nydelig fargelagt motiv!
Lykke til!
Klem fra Kjersti:)

Papirdilla sa...

Ååååååååååå!!!! Fy, søren!!! Helt rått, Hege! I mine øyne er du en vinner og jeg heier masse på deg. Lykke til:))
Diger klæm i frå ei ta Snøffelhønen;)

Jill sa...

Wooohhoooo Hege!!
For et utrolig kult kort!!
Så fantastisk gjennomført og på tross av at det ikke er et "typisk" Hege kort er det lekkert fra ende til annen!
Råkult design og fantastisk fargelagt motiv :)
Jeg blir så glad av å se et så fint kort!♥
Tusen takk for at du er med oss i CMN på vår sommerkonkurranse og lykke til!
Stor klæm

☥ Kaia sa...

WOW !!!!!!
Dette var lekkert Hege...
Masse lykke til videre i konkurransen. Jeg x fingrene...
Klem fra Kaia

Ellen sa...

Fantastisk flott laget, Hege, og jeg digger den taggede veggen din!!;)) Supert bruk av Copic, og jeg ønsker deg masse lykke til videre..til finalen♥!!;)Motivet er også helt perfekt til bakgrunnen din, og bare å komme på "CMN-5"!!?..jeeses..love it♥!!:) Jeg sitter her i Tyrkia, med ferdig laget bakgrunn, og kort, men dessverre så er luftfuktigehten såå høy, at tusjene (2-3 av hovedfargene-brune) "blør", så etter gjentallige forsøk, og på leting etter en scrappebutikk for å kjøpe nye, må jeg gi meg her...og det er dri..surt!!:( Men, dette er jo en hobby som skal gi glede, og ikke masse frustrasjon, hehe!;)) Du går i hvertfall sikkert mot finalen, Hege, og..go for it♥!:) go'klem fra varmen/Ellen

RitaK sa...

Råstilig kort Hege :-) Flott bruk av airbrush, lekker fargelegging og røff pynt som passer til kortet. Du mestrer det meste Hege, så jeg heier på deg og krysser fingra for at du går videre denne gangen også :-)

nergele's puslerier sa...

Så tøft ett kort,tagging og den muren du har laget var råtøff,jeg håper du kommer videre for det har du jammen fortjent etter alt du har prestert i leveransene dine...

God helg..

Scrappelise sa...

Å fy flate, gjett om jeg skal heie på deg, jooooo! Ikke bare er du superflink med fargene, men du er helt rå på kreativitet. Heia Hege, dette er fiiint!

Yasmine sa...

Herlig herlig Hege:) Digger bruken av hønsenetting og twine. Dette var virkelig et røffere kort, og jeg likte det:) Fargeleggingen er super, og bakgrunnen din er bare så kul. Lykke til videre:)

Jeg holdt nesten på å glemme det..er det ikke gøy med airbrush?? :D Jeg kjøpte min pga konkurransen..hadde jo kjøpt den etterhvert uansett, men nå fikk jeg den litt før..og det var veldig gøy å leke med den. Klem:)

Gro sa...

Åååå dette er jo bare knalltøft. Utrolig kul bakgrunn, som passet kjempegodt til motiv og "tema"
Fargeleggingen er jo også fantastisk flott.

Ønsker deg en flott helg. Klem :o)

Heidi sa...

Wow dette er så lekkert!
Du er bare så flink Hege:)
Nydelig fargelagt motiv og flotte detaljer.
Lykke til videre, klem:)

Gunn (Merete) sa...

Hei
Her har du virkelig lekt deg, og resultatet ble utrolig kult og tøft, herlig med ett maskulint innslag.
Likte veldig godt bakgrunnen og hvordan du hadde fått laget både "gulvet" ( flott bruk av akkurat den stensilen, takk for tipset) og murveggen, digger det.
Tusen takk for at du deltar i CMN sin sommerutfordring og lykke til videre.

Hilde sa...

HEIA HEGE!!!!! HEIA HEGE!!!!!!!!!!!!!

Synnøve sa...

Vanvittig flott kort!!! Detaljene er bare såååå rå!!!