tirsdag 17. juli 2012

Inspirajsonsbidrag Papirpikenes Verden

Jeg har prøvd noe nytt! Ja, du leste riktig!! Jeg har prøvd noe nytt og rimelig langt unna det jeg pleier å lage. Jeg har klina og klæsja, og håper flere enn meg får lyst til å prøve dette også! Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært bittelitt inspirert av Finnabair på denne tagen... Og alt dette for forhåpentligvis spre litt insprasjon.Jeg har laget en tag som henger sammen med en del av en annen tag. Spiller ingen rolle hva slags tager du bruker, men disse er veldig gode! Deretter har jeg lagt på lag på lag med papir fra Prima. Jeg er veldig glad i "Botanical" serien- de har delikate farger og er like fine på baksiden som på framsiden.


Når det er gjort er det bare å finne fram det du måtte ønske av stæsj, blomster, chipboard og annet du kanskje ikke bruker så mye, men her kan det meste kamufleres! Jeg bruker også binders, gamle trykknapper, stifter, div charms, knapper osv.
Denne ramma med pebbles hadde jeg liggende fra før, men du kan veldig godt lage dine egne med disse. Da finner du et bilde (jeg brukte en sommerfugl fra mønsterarket mitt), legger på et lag blankt lim på Epoxyen, og legger dette over motivet ditt. Du kan evt lage bare med motiv og Glossy Accent. Da kan du f.eks bruke disse rammene.

Når du har limt på alt du vil bruke på tagene dine, gjenstår det morsomste!!! Da sprayer jeg med Glimmermist! Har du ikke Glimmermist eller noen annen mist kan du lage selv! Da bruker du Minimister flasker,vann,  Distress re-inkere og Perfect Pearls.Her er det altså bare fantasien som setter grenser- og for en herlig måte å få brukt alt det gamle stæsjet du har liggende! Håper flere enn meg får lyst til å kline og klæsje med det dere måtte ha liggende!


Stor klem, Hege :-)

5 kommentarer:

MonaV sa...

Så moro å se deg lage noe annerledes Hege....KULT!!

Kjersti sa...

Ååå, denne tagen var utrolig lekker Hege, så flott farge og nydelig pyntet - tror dette er min favoritt-tag:)
Klem fra Kjersti:)

Papirdilla sa...

Råtøff, Hege! Det gjør seg med noe nytt innimellom. Tror jeg må prøve noe slik jeg også. En gang.... når jeg får tenkt litt på det *fnis*...

Stor klem fra meg til deg:)

Jeanette sa...

Kjempekul tag, det er moro og kline og klæssje. Få avbrekk fra de søte kortene, man lager mest av. Håper du nyter sommern! Klem Jeanette!

Dortesjs sa...

super flot og elegant tag