mandag 16. januar 2012

Smøring til snekker'n...

Kjelleren begynner å bli ferdig. Fra ubehandlede furupanel-vegger og rødt vegg-til-vegg teppe, har nå kjelleren fått en make-over og blitt bomullshvit med nye dører og lyst gulv! Det er nesten så jeg gleder meg til å vaske gulvet der nede!!!

Tenkte at det er i grunnen litt kjekt å ha en snekker ikke så altfor langt unna, og som svarer raskt på henvendelser og ordner opp enda fortere. Så jeg regner med at en flaske fra Vinmonopolet kanskje gjør susen??? Men det er kjedelig å bare gi bort en flaske, så da måtte det bli et kort til også:Wow- et kort uten Magnolia-motiv denne gangen!! Papirer fra den nye kolleksjonen til Pion Design. Jeg falt så pladask for dette beige arket med de små blå blomstene rundt! Nydelig!!!
Et lite snev av Magnolia måtte jeg ta med. Tagen er en Magnolia Doo-Hickey. Ellers har jeg stanset ut klokka fra Tim Holtz og hengslene er TH også. Begge deler har fått et bra lag med Crackle paint.  
Pga litt tidsnød, en begynnende migrene og ikke minst åpningskamp i Håndball EM for herrer ble det en relativt enkel innside.  

Og da tiden for baksiden kom var jeg sliten etter å ha spilt håndball en time, hodepinen slipper ikke taket og tiden strekker ikke til. Men, samtidig er det greit å se litt av de fine papirene også!  

Motivet er fargelagt med Copics. Skyggene rundt motivet er fargelagt med Prismacolor. 

De turkise liljene fra Magnolia har fått en real dusj med hvit spraymaling. Det lukter ille!!!! Ellers har jeg brukt roser fra Thailand, Kort og godt og Mathia design. Den lille teksten er fra North star stamps.Takk for at du titter innom bloggen min, og takk til alle som kommenterer!

Ha en fin uke!- Hege -

16 kommentarer:

RitaK sa...

Wow, for et flott kort! Hvis ikke den snekker'n kommer ilende når du trenger ham neste gang, så vet ikke jeg.... Og helt enig med deg, dette nye arket fra Pion (og de andre også) er veldig nydelige.

Pink Lady68 sa...

Super nydelig kort!! Nydelige farger, layout, fargelegging:-) og mønster ark!! Må ha lista blir bare lengre og lengre:-) KOs deg med ny oppusset kjeller!

KLem Laila.

Heidi sa...

Ut utrolig flott kort i nydelige farger og kjempeflott pyntet!

Mette sa...

Kjempefint kort Hege!!!! Dette er motivet er så lekkert og spesielt når du har farvelagt det! Lekkert pyntet, som alltid fra deg Hege:) Du har virkelig sans for detaljer og pynt!

Klem Mette

Scrappelise sa...

Nydelig vårlig kort, dette blir nok mottatt med glede! Klem :-)

Marianne H sa...

Åhhh, så nyyyyydelig. Tenker den snekkeren din kommer ofte heretter jeg.

Heidi sa...

Aldeles nydelig kort Hege!
Vakkert pyntet med flotte detaljer:)
Nydelig fargelagt motiv også.
Kos deg med 'ny' kjeller.
Ha en fin dag, klem:)

Jeanette sa...

Nydelig kort, og så herlig det motivet er. Syns det er vanskelig selv å bruke slike motiv, men du har gjort det virkelig vakkert. Tusen takk for ditt bidrag til Kort 'o' Mania. Klem Jeanette :)

Papirdilla sa...

Bare en ting å si her:VAKKERT! Helt supert fargelagt motiv, du er rå med tusjene! Og ellers er kortet like nydelig som kortene dine pleier å være:)

Koselig å snakke med deg i dag, Hege!

Klem fra ei halvtrøtt Snøffelhøne:)

Kristine AK sa...

nydeligkort og farger :)

nergele's puslerier sa...

Supert kort til en snekker og det setter han sikkert pris på -jeg har tenkt det samme bare jeg får tinga mine på plass igjen etter full opppussing og ommøbelering her oppe,venter bare på ny scrappepult...

Ha en fin morgendag..

Ida sa...

Hei!
Et helt nydelig kort. De er flotte, disse blomstermotivene. Nydelig pyntet også.
Igår kveld laget jeg et posekort, dette synes jeg du er så god på, så jeg har sniktittet litt på dine....takk for inspirasjon!
Ida

Joanie sa...

Gorgeous card and that image is beautiful

Thank you for joining us at Anything Goes

Kort O Mania sa...

vakkert og nydelig og utroooolig søtt! helt super fargelegging og sammensettingen av farger og oppsett var helt nydelig :)
takk for at du deltok på vår utfordring hos kort o mania! :D
klem fra
Linda S. L


ps. fint om du kan linke til oss, det hadde vi satt pris på :)
tusen takk :)

Kristine sa...

Så utrolig flotte kort du lager!
Og jeg elsker måten du fargelegger trykkene dine på! RÅFLOTT! :D
Gleder meg til å se mer fra din kant :)

Klemmer fra Kristine

Snekker wannabe sa...

For et fantastisk flott kort!