søndag 1. januar 2012

DT-bidrag Card and Scrap #23

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!!

Vi starter 2012 med en ny utfordring hos Card and Scrap allerede i dag. Denne gangen ønsker vi å se noe til BABY!

Vi i designteamet er så heldige å ha blitt sponset av Aud Kirsten denne gang. Hun driver Salgsboden der du kan bestille av henne ved å sende en mail. Titt gjerne innom Salgsboden HER.
Jeg har laget et posekort. Med litt mangel på fantasi denne gangen, er det jammen godt å ha gode scrappevenner man kan lifte! Takk til Hanne og Hilde for all inspirajson med deres posekort!


Posekortet mitt er laget av en hvit papirpose. Har brukt to forskjellige puncher fra Martha Stewart. Ark fra Inkido. Blonden nederst og den rosa sløyfa er sponset av Aud Kirsten. Rosebåndet nederst er Tim Holtz (elsker denne roseblonden!!), og båndet øverst er fra Thailand. Det er laget av plast. Har også brukt deler av dette plastbåndet inni noen av rosene nederst. En liten Magnolia-tag bak motivet med tekst fra Stempelglede. Nøkkelen er Marianne design dies- stanset ut i hvit bazzill, hvit cracle paint og masse Star dust glitterlim oppå.

Den nydelige babyen er digitalt stempel fra Sugar Nellie. Har du sett noe så skjønt?? Den har til og med "skrukkene" på kroppen på rett sted... Motivet er fargelagt med Copics.
Gå til Card and Scrap bloggen og se det lekre de andre DT-jentene har laget! Takk for at du kikker innom bloggen min!
- Hege  -

15 kommentarer:

Jill sa...

Nydelig kort Hege!
Så vakre farger og delikat pyntet, og så fint det ble med den glitrende nøkkelen :)
Ønsker deg et riktig godt nytt år!
Klemmer fra Jill

Hilde sa...

For et vidunderlig vakkert baby kort!! Og så hyggelig at du lar deg inspirere av meg og mine kort.
Dette kortet er bare sååååå detaljrikt og nydelig!!

MonaV sa...

Skikkelig nydelig babykort Hege.Yndig, søtt og med masse nydelige detaljer:)

Kristine AK sa...

Kjempenydelig babykort. Og kjempesøte farger sammen.

Godt nytt år til deg også :)

jannes hobbykrok sa...

Nydelig! Så yndig, og lekkert! Love it! Skylder deg en pute....så den da jeg rydda hele hobbyhulen i dag. Den ligger å venter på frimerke! Lover å sende plutselig.(rødmer innmari altså!)
Godt nytt år, Hege, og takk for det gamle!
klem,Janne

Renate sa...

Dette var utrolig lekkert! Så mange herlige detaljer!
Godt nytt år! :)

Heidi sa...

Så nydelig!
Lekkert pyntet som alltid:)
Flotte detaljer.
Klem:)

Mette sa...

Dette kortet er alldeles helt vidunderlig!! Motivet er bare helt skjønt, og med dine"penne" strøk ble det enda vakrere! Vil tro dette kommer på 10 på topp lista di i slutten av året!

Ønsker deg alt godt for det nye året og at ting ordner seg på best mulig måte...hvis ikke har jeg maaaange sakser...fnis:)

Klem Mette

Marianne H sa...

Så nusselig, du klarer deg visst godt både med og uten lifting du.... Godt nytt år!

nergele's puslerier sa...

Flott kort...

Godt Nytt År

Bettina L. sa...

Du og du så lekkert babykort du har laget Hege. Liker godt detaljene dine med alle blomstene, båndene og det blomsterbåndet. Riktig godt nytt år. Klem

Papirdilla sa...

Åååå, noe så nydelig!! Jeg ble helt betatt, Hege! Det søteste babykortet jeg har sett på lenge. Helt perfekt på alle måter... Og helt rå fargelegging av det supernusselige motivet. Posekort er skikkelig morsomt å lage. Blir aldri lei av de. Og hvis du har blitt inspirert av meg, tar jeg det som en ære:)

Stor klem og håper vi ses snart.
Hanne

majsan sa...

Helt enkelt vakkert <3
Klem
Maria

RitaK sa...

Lekkert, lekrere, lekrest, KJEMPELEKKERT ;-)Og den tag'en med nøkkel var bare prikken over i'en, eller rosinen i pølsa som vi sier i disse julepølsetider, hehe...!

fortel sa...

I like being on the road, living in hotels. While I've got a real nice house, I go crazy when I'm there. Deluxe hotels in chennai !!