søndag 28. august 2011

Sweet Pea bursdag...

Carina ble bedt i en litt uventet bursdag - til ei som fyller 20 år. Før hjernen var påkobla, sa jeg selvfølgelig noe som kunne tydes i den retning som "jeg kan lage et kort for deg, jeg"! AT JEG ALDRI LÆRER!!! Men man forsøker jo å være en mamma som holder ord, så da var det i grunnen bare å sette seg ned og begynne å kreere!

Har brukt brun bazzill i to nyanser og mønsterark fra Kort & Godt. Kantpunchen er ny som jeg kjøpte i USA i sommer. Har sydd på symaskin på alle mønsterark og rundt motivet. Der har jeg også brukt strukturmaling og akrylmaling i tillegg. Ostekluten (som fortsatt er assisterende i form av gasbind fra Thailand) har jeg også klint inn med akrylmaling + litt Distress. Har liksom begynt å like å "kline" litt mer, og liker det! Blomstene er en lett blanding fra Thailand, og WOC. Har stanset ut sommerfuglen og bladene fra Magnolia dies og disse er påført glitterlim i fargen Diamond. Denne gangen har jeg ikke brukt Magnolia- tenk det! Jeg har dette fantastiske stempelet fra Sweet Pea stamps, og synes det er helt nydelig! Til en ung dame som fyller 20 synes jeg dette var perfekt. Jeg har fargelagt med mine fantastiske, vidunderlige nye Copics tusjer, og lagt på litt ekstra farge her og der med Prisma colors. Papirpikene på Gjøvik arrangerte kurs på onsdag med superflinke Trine som kursholder, og jeg fikk rett og slett litt dilla. Får bare håpe at den dillen vedvarer...
Hmmm, ser med lett irritasjon og oppgitthet at alle mine kort blir veldig like for tida- spesielt inni. Men, det er vel litt i seneste laget å gjøre noe med nå...  Stempelet er fra North Star stamps (tror jeg!), og kanten rundt har jeg stemplet med et fra Stempelglede.  
Baksiden med det nyeste personlige stempelet mitt som jeg er like stolt av i dag som jeg var da jeg la ut bryllupskortet sist. Synes det er så fiiiiint!!!!Da har det endelig sluttet å regne her på Gjøvik, og jeg mistet i samme øyeblikk den eneste gode unnskyldningen jeg hadde for å slippe å jogge i dag. Så da tror jeg at jeg får spenne på meg joggeskoa og ta en tur i skogen med vofsen.


Ha en fin søndag alle sammen, og tusen takk til alle som legger igjen så koselige kommentarer! Jeg blir rørt av hver eneste en!


- Hege -12 kommentarer:

Scrappelise sa...

Jeg må bare gjenta meg selv, du er helt utrolig med fargene Hege! Så delikat og lekkert dette kortet er med farger, pynt og det hele! Klem Anne Lise

♥ Kaia ♥ sa...

For ett lekkert kort.
NYDELIG fargelegging, og nydelig motiv.
Klem fra Kaia

Frk. Bogstad sa...

Nydeleg :)Flott motiv, fargar og pynt :)

Eg kjenner meg att i den " eg kan lage eit kort til deg, eg". Enkelte netter har fått minimalt med sove-timar.
Mvh, Audhild.

trine sa...

Hei, sååå nyyydelig:) Så flink du er med tusjene. Motivet og kortet ditt er virkelig lekkert:)
Ha en flott uke!
Klem Trine.

nergele's puslerier sa...

Ja,det er ikke overraskende att du er flink,men det vet du vel.. så det eneste jeg vil si er det er flott å se litt andre enn magnolia stempel fra deg..fnis fnis

Papirdilla sa...

WOW...... WOW...... WOW.....!!! ....og WOW!!! Som du skjønner, så har jeg litt problemer med å få uttrykt meg nå, Hege. Kortet er rett og slett rålekkert, som vanlig. Men, det som nesten gjør meg målløs er fargelegginga di. Helt super, altså. Du har virkelig dreisen på Copicsene. Nydelig motiv også. Og som sagt, vakkert kort. Du er en snill og flink mamma, Hege. Hva gjør vi ikke for våre håpefulle;)
Håper du får ei fin uke. Kanskje vi snakkes en dag?
Klem,
Hanne

bojose sa...

Nydelig kort og så fint fargelagt motiv.
klem :)

Heidi sa...

Aldeles nydelig kort igjen Hege!
Delikate farger og lekkert pyntet:)
Så flink du er med tusjene:)
Ha en fin dag, klem:)

Mette sa...

Lekkert, lekkert, lekkert......og fargelgginga er helt utrolig...fy søren du er super flink!

Ha ei fin uke og håper vi ses en dag:)

Klem Mette

RitaK sa...

Jeg visste det, du mestrer copicsene også, og det er nesten litt irriterende for ei fargeleggingskløne som meg :( Men uansett, jeg beundrer både fargeleggingen din og de rålekre kortene du lager. Og tro meg, de er ikke det minste like, så bare stå på du... Klem fra meg

Kirsty Vittetoe sa...

That is so beautiful, thanks for sharing!
hey, I have a giveaway here, please come join in the fun!
http://www.pixiedustpaperie.blogspot.com/

creativchen sa...

Dear Hege,
I Just arrived at you blog. Oh my, do I love your art and creative mind! I'll be watching this blog closely, thank you for giving us so much of your time and mind. You make so wonderful and lovely works! I enjoyed the visit on your site. Many thanks for your beautiful inspirations!!
Many warm Hugs from Marina from Germany
I invited you gently to visit my creative Website: Bettyscardsandpaperdesign.com