torsdag 11. august 2011

Dåpskort jente

Jeg fikk en veldig  hyggelig tilbakemelding på kortene mine fra ei av mine Facebook-venner. Hun har blitt bestemor, og den lille jenta skal døpes nå på søndag. På oppdrag har jeg derfor laget dette dåpskortet med en ny bretteteknikk etter en idé fra Stampartic.


Arkene jeg har brukt kommer fra FabScraps- kjøpt på min favorittbutikk: Papirpikene på Gjøvik. De har forøvrig åpnet ny nettbutikk, så gå gjerne HIT så får du også kjøpt det du måtte ønske!Punchen nederst på arket er en ny jeg kjøpte i ferien min i Orlando, Florida. Det er en Martha Stewart. Sommerfuglpunchen er en Punch bunch, banneren er en Tim Holtz dies. Motivet er Lily of the Valley, malt med Distress. Blomster fra div. forhandlere.  Dårlig kvalitet på bidene i dag! Hunden min kom og dultet borti meg hver eneste gang jeg forsøkte, og ettersom mottaker skulle hente kortet like etterpå måtte jeg nøye meg med uklare bilder. Beklager...  Brettet ut blir kortet slik. Et lite stempel og et skrivefelt. Bittelitt pynt inni kortet også, men ikke for mye for da hadde jeg ikke fått lukket det igjen.  Baksiden har kun mitt personlige stempel.Nå som kveldene har blitt mørkere igjen blir det vel mer scrapping framover tenker jeg. Har iallefall 3 bryllupskort som venter. Gleder meg til å ta fatt på dem!

Ønsker alle mine bloggvenner en riktig god helg!

- Hege -

8 kommentarer:

Marianne sa...

Utrolig flott kort!

Marianne sa...

Som vanlig,kjempelekkert fra deg. Vi ser at det er pent selv om du fikk hjelp med fotograferingen. GOD HELG til deg og.

jannes hobbykrok sa...

Så kjempelekkert Hege! Nydelige råsa farger, og motivet ditt er bare så råfint farget! Minn meg på å aldri sitte ved siden av deg på noe treff....off ass!
Klem,Janne

nergele's puslerier sa...

Sier det samme som den første jeg ...

Helt supert flinka...

God helg

Scrappelise sa...

Å dette er bare nydelig Hege! Motivet er så søtt og pent fargesatt. Morsom brettet form på kortet også! Ha en riktig god helg - klem!

RitaK sa...

Godt å se at du ikke har glemt dine kortlagerkunster på ferie "over there", men fortsatt er like dyktig både på fargelegging og pynting. Artig idè og nydelig kort igjen Hege :-)

Papirdilla sa...

Skjønner godt at du får oppdrag fra venner og bekjente, Hege. Det er i alle fall en ting alle dine "oppdragsgivere" kan være helt sikre på: Du leverer til minst 20 i stil hver gang!!
Dette er vakkert, supernydelig, søtt, lekkert , gjennomført..... Kommer ikke på mer i farten, men prøver å si at jeg falt pladask for kortet ditt:)
Har en fire-fem prosjekter på gang, men blir visst ikke ferdig med noen. Har tilbrakt utallige timer på div legebesøk med Karen de siste to døgn. Endte opp på legevakta i dag. Bedøvelse, skalpeller og skikkelig tømming måtte til. Legebesøk for å skifte bandasjer blir visst en daglig aktivitet ei stund framover. Men, hovedsaken er at hun blir kvitt "svineriet"!
Ha en fin lørdagskveld og lykke til med første arbeidsdag etter ferien i morra!
Snakkes vel snart.
Klem,
Hanne

Eva Helen sa...

Kjempe vakkert kort!

Klem Fra Eva Helen