søndag 5. juni 2011

Herremin FOR EN KVELD!!!!

Papirpikene åpnet dørene sine fredag etter at de tok over etter Happy Hobby her på Gjøvik. I den forbindelse hadde de en utfordring :"Sol, sommer og sarte farger".  Jeg leverte ett bidrag, og jammen vant jeg gavekortet på hele 1000,- kr!!!!!!! Heldige meg!  

Ikke nok med det, men jentene hadde laget "goodiebag" til alle deltagerne, vi fikk servering med ost og kjeks og "kjøredrikke" og jammen var det duket for en utfordring også. Vibeke Spigseth/ Poppydesign hadde sittet der på dagtid med demo, og bidro med to premier til utfordringa. Papirpikene bidro med enda en premie- og JEG VANT DEN OGSÅ!!!! Et gavekort på 200,- kr!!! Så om jeg aldri har hatt søvnproblemer før, fikk jeg det i går kveld. Jeg fikk nesten ikke sove, og da endelig Jon Blund kom innom en tur våknet jeg mange ganger med sommerfugler i magen som ropte "DU VANT!!!"

Kjære Hilde, Rita og alle andre deltagere på treffet i går kveld: Tusen takk for en kjempehyggelig kveld!!! Jeg skal nok snart gå bananas i hyllene deres!!!


- Hege -

11 kommentarer:

Marianne sa...

Jeg unner deg virkelig premiene, Hege!
Kos deg hos Papirpikene når den skal brukes for nå har de mye fint.

enda en scrappedame sa...

Så vinnerlykke du har da :) Men kortet ditt var virkelig fint da!! Blomsterranken var bare helt nyydelig :) Heldige deg som får "fråtse" i butikken med gavekortene dine.

Therese sa...

Grattis da! Og kortesken var jo helt nyydelig! Vel fortjent! :)

Gro sa...

Gratulerer så mye! Men det er jo slett ikke rart om du vinner, du tryller jo frem de lekreste ting.... Helt fantastisk er du, så velfortjent... :-)

Å så deilig å vinne masse penger til å bruke på det vi liker mest! hihi....

Ha en strålende dag!

Klem, Gro

Gro sa...

Og en ting til; JEG FIKK KOMMENTERT!!!!! :-)
Strålende! :-)
Er en stund siden jeg har fått lagt inn noen kommentarer kan du si, hadde egentlig litt gitt opp... :-)

papirdilla sa...

Takk for en veldig hyggelig og morsom kveld i går. Så morsomt og ikke minst veldig fortjent at du vant, Hege. Du hadde jo levert et fantastisk vakkert bidrag. Kos deg med å bruke pengene:)))
Klem,
Hanne

RitaK sa...

Takk for hyggelige åpningsdager og et morsomt treff i går! Det er så koslig å gjøre litt ekstra for dere damene, for det blir virkelig satt pris på :-) Kos deg med premiene dine, de var veldig fortjent Hege :-)

trine sa...

Hei:)
Takk for sist, det var hyggelig! Gratulerer så masse med premiene. Kos deg sikkelig med gavekortene, det er virkelig velfortjent. Bidraget ditt var også så lekkert, ja virkelig nyyyydelig!
Ha en flott uke!
Masse stoooore klemmer!

Heidi sa...

Gratulerer så mye til deg Hege!
Velfortjent, kortene dine er så utrolig nydelige:)
Jeg har virkelig lyst til å ta en tur til Gjøvik å besøke Papirpikene. Må få gjort det:) Er jo ikke så lange turen.
Ha en fin kveld, klem:)

Kristine og Elisabeth sa...

gratulerer!
nydelig kort du vant med!

Kirsty Vittetoe sa...

thanks for sharing!
Thanks for visiting the pixie blog and for the shout out for Pixie, good luck!