fredag 10. juni 2011

Bryllupskort i grønt

Først vil jeg takke alle som legger igjen så koselige kommentarer! You make my day!

Jeg har fått en bestilling på bryllupskort. Fargene i bryllupet skal være i lysegrønt, bladgrønt og hvitt. Hmmm- dette er det jeg kaller en UTFORDRING!!! Hva i all verden finner man på da???

Jo, da finner man en tutorial hos StampArtic og lager et "Folding card". Jeg har bare en MS punch med både hjørne og kant- med hjerter. Og til bryllup passer da det helt perfekt!?


Arkene er fra Pion. De er så vakre disse arkene med Liljekonvall på, men jeg er redd det ble litt mye pynt og rot på det magebeltet... Ja, ja- til bryllup tåler man vel litt "overdådighet"?  


Innsiden er veldig enkel! Arkene taler for seg, og jeg har kun pyntet med noen perlemorshjerter i hjørnene av skrivefeltet. Hun som skal gi det bort skal skrive med gullpenn, så da blir det også litt pynt i seg selv. Tror det blir vanskelig å få brettet det helt sammen om man pynter det altfor mye på innsiden også.


Laget et hjerte av Spellbinders dies. Brukte en grønn rose i midten, og masse hvite/ offwhite roser rundt. Rosene er fra Prima, Kort&godt og Thailand. Noen andre små hvite blomster også fra Thailand. Stempelet er fra Stempelglede.Baksiden er også enkel med ett av mine personlige stempler.Da er det blitt pinsehelg, og selveste Bryan Adams kommer til Gjøvik i kveld. Mellom 7000 og 10 000 billetter er solgt, så her blir det nok liv... Jeg har arbeidshelg, men jeg har fått VIP-tribune plass på balkongen på avdelingen min på sykehuset- som ligger bare et steinkast fra idrettsplassen der konserten holdes. Regnet har øst ned nå i dagesvis, men akkurat nå titter sola fram. Får håpe det blir en tørr aften for alle som skal på konsert- iallefall tørt fra oven....


God pinse alle sammen!


- Hege -

12 kommentarer:

MonaV sa...

Vakkert til de grader Hege!!....og mye jobb ser det ut til, men du har vel masse av tålmodighet du:)
Så fint du har fått det på bloggen din nå.

Ha en fin jobbehelg og nyt konserten litt i kveld du også. Jeg lader opp til i kveld og håper værgudene kan være snille med oss.

Scrappelise sa...

Å fy fla... så fint det ble Hege! Absolutt ikke for mye pynt, bare superlekkert med magebeltet og blomsterhjertet! Mye arbè, men nydelig resultat! Ha ei riktig god helg! Klem Anne Lise

trine sa...

Woow... for et lekker kort:)

enda en scrappedame sa...

Utrolig lekkert! Rosehjertet er bare så nydelig, og papirene er pynt i seg selv :) Virkelig vakkert!

Heidi sa...

Wow så utrolig lekkert Hege!
Helt perfekt:) Nydelige farger, mønster ark og pynt.
Du får ha en riktig god jobbhelg. Og jeg håper du får med deg konserten:) Her har det også pøst ned de siste dagene. Men det må vel snart bli bra nå.
Klem:)

Anne Bente sa...

åh.... denn var ret og slet NYDELIG

1000000 tak for at du deltager på card and scraps udfordring

klemmmmm

Marianne sa...

Akkurat ja, det ble minst like vakkert som jeg forutsa. Helt nydelig er det. Fatter ikke at du får det til å bli så lekkert og delikat hver gang.
Ha en god arbeidshelg, håper det ikke blir for urolig hos dere i helga. Klem:-D

papirdilla sa...

Vet ikke helt hva jeg skal skrive, Hege! Ord blir liksom så fattige.... Får bare si som du pleier: godt jeg satt ved bordet nå, ellers hadde haka falt helt nedi gulvet! Dette er nydelig fra A til Å!!! Helt fantastisk....
Ønsker deg ei god helg på jobb!
Vi talas:)
Klem,
Hanne (som akkurat har kommet hjem fra barnebursdag på Lekeland og er helt ør i toppen!)

Jill sa...

Her inne hos deg var det mye vakkert!
et helt nydelig bryllupskort med helt sjønne blomster! Ikke for mye, bare helt perfekt :)
Ha en god helg, på tross av jobbing!
Klemmer fra Jill

Berit sa...

WOW!! Noe så lekkert!! Slettes ikke for mye pynt.
Ha ei fin helg:)

Astrid sa...

Hei Hege:-)

Tusen takk for koselig hilsen og gode ord!!

Så utrolig vakkert bryllupskort!!
Likte alt ved det og synes det er aldeles nydelig pyntet og akkurat passe også:-))
En utrolig lekker bretteteknikk dette. Har hatt lyst til å prøve den ut jeg også så nå må jeg snart gjøre alvor av det. Lekkert Hege!!

Skulle gjerne ha vært på Bryan Adams konsert jeg. Kos deg! Ha en god arbeidshelg Hege.

Klem Astrid

Randi Th. sa...

Så utrolig flott dette var! Nydelig pyntet med alle blomstene som danner et hjerte.
Ha en super uke!
Klem