torsdag 14. april 2011

Påskepose med sokker

Carina var så heldig å få være med ei god klassevenninne på hyttetur i vinterferien. Enda heldigere er hun som har ei bestemor med strikkedilla og som sendte med strikkede ullsokker med mønster til venninna og søsteren hennes. Faren synes at sokkene var fine, og spurte om bestemor strikker sånne på bestilling. Som takk for turen har Carina tenkt å gi bort ett par sokker til både moren og faren nå til påske, og i stedet for å lage påskekort har jeg dekorert en pose til å ha sokkene i:Papirposen har jeg kjøpt på Happy Hobby. Har brukt grønn bazzill og mønsterark fra Pion design. Sommerfuglene er en Martha Stewart punch. Osteklut bak motivet.


 Motivet er fra et utklippsark fra Pion. Blonde fra Happy Hobby, Sløyfe av osteklut, hvite fjær, blomster fra Thailand og Kort & Godt, banneren er skjært ut med Spellbinders.Enkel bakside med personlig hilsen og stempel.Og her er selvfølgelig de berømte sokkene som skal gis bort. Håper da bare at hele familien holder seg tørre og varme på føttene i påsken!Alle vårtegnene er nå på plass rundt oss her i Mjøsområdet, og sola skinner fra blå himmel om dagen. Folk er som mauren- de kommer krypende ut av "tuene" sine nå som sola begynner å varme. En herlig tid vi har i vente!

Ønsker alle en strålende kveld!

- Hege -

6 kommentarer:

RitaK sa...

Ja, det har du vel, snilleste Hege... Lekker pose til flott og nyttig gave. Nå blir nok disse venninne-foreldrene fornøyde til påske;) Våren er ei herlig tid, og alle de småhutrende småsure folka forvandles til blide vårnytere, hihi... Ha en koslig kveld du også!

Marianne sa...

Så fin som denne er!!! Du er bare superflink :-D
Ha en fin helg, klem.

nergele's puslerier sa...

heisann

ja dette er Hege stil dette,-søtt og gossint...
og ang folk som kommer "krypende" fram så er det nok riktig-mange er som bjørnen de våkner til liv og er vårkåte i april...

Heidi sa...

Aldeles nydelig igjen Hege!
Lekkert pyntet hele veien:) Flotte detaljer.
Heldige de som får denne gaven.
Ha en riktig god helg, klem:)

Maggie sa...

For en nydelig dekorert pose! Bare helt skjønn. Og sokkene ser da helt herlige ut. Fantastisk gave.

Lone sa...

Hej Hege. Jeg har været en tur rundt på din blog. FINE ting du laver.
Klem Lone