fredag 8. april 2011

Bokeske til en god kollega

Det ser ut som det går en "bølge" med bokesker her i Gjøvik-området for tida. "Alle" lager dem, og ettersom jeg har planlagt lenge å lage et kort til en god kollega, kastet jeg meg på bølgen jeg også.. VELDIG inspirert av Hanne og den hun har laget (men dog ikke til sammenligning!), har jeg mekket sammen denne:Har brukt mønsterark fra 3ndy. Har vel i grunnen forelsket meg helt i de papirene... Har også brukt en bit osteklut bak motivet. Banneren på toppen med stempeltrykket inni er fra Kort&Godt.  Metallhjørnene er også fra Kort&Godt.Motivet er fra Magnolia- malt med Distress og et kantstempel fra Stempelglede. Liquid pearls rundt på scallopen.  Tror ikke det synes på noen av bildene, men blondekanten på Tildas kjole, pakka og blomstene har fått Stickles glitterlim på seg.Inni boka har jeg flere stempler fra Stempelglede og en metall sommerfugl fra Kort&Godt.  Baksiden - som vanlig uten mye pynt og stæsj, men et personlig stempel og noen remser med "go'ord" fra Making memories.  Litt bedre lys på dette bildet..


Da er det igjen klart for arbeidshelg for min del (utrolig hvor fort disse kommer, gitt!!) Ønsker alle en strålende helg, og takker for alle hyggelige kommentarer som blir lagt igjen her hos meg!

- Hege -

9 kommentarer:

Filharmonica sa...

Nydelig Hege :-)) Må visst lære meg å lage slike bokesker jeg også! Ha en riktig god helg!

Scrappelise sa...

Åjoda Hege, dette er aldeles nydelig! Så vakkert hele vegen, dette kan du til fulle! Håper du får ei fin jobbehelg! Klem.

papirdilla sa...

Denne var da helt nydelig, Hege! Rett og slett gjennomført lekker fra innerst til ytterst. Som det pleier å være. Håper du får ei fin helg på jobben, og hjemme også:)
Klem,
Hanne

Pink Lady68 sa...

En lekker bokeske!! Nydelige mønster ark du har brukt helt klart:-) Lekre detaljer både inni og utenpå! Ha en fin arbeidshelg!

Klem Laila.

Heidi sa...

Aldeles nydelig bokeske Hege!
Lekre mønster ark og pynt:) Flotte tekster også.
Ha en riktig god jobbhelg, klem:)

Mette sa...

Flinka:))) Dette er en skikkelig lekker gobit!!!! Såå gjennomført fra innerst til ytterst!!

Ønsker deg ei god helg både på jobb og hjemme:)

Klem Mette

RitaK sa...

Rett og slett superdupernydelig er denne bokesken din Hege :-) God helg, til tross for at du har jobbehelg... Det blåser så fælt, at det er best å være inne uansett sier vi!!!

Maggie sa...

En virkelig vakker bokeske du har laget!

Marianne sa...

Heldige kollega! At det ikke er meg du. Du er så FLINK!
Ha en fin restuke, savnet deg i går :-D