tirsdag 5. oktober 2010

Tusen takk til jentene på Happy Hobby!

I forbindelse med Carinas konfirmasjon fikk jeg en mail fra Hilde aka Stempelgal om jeg kunne være så snill å komme nedom butikken og hente noen hilsner til Carinas konfirmasjon. Selvfølgelig gjorde jeg det... Men da jeg kom ned til butikken møtte Mona meg med verdens største blomsterbukett! Den var nemlig til mammaen!!! Og hva jeg gjorde da?? Gråt selvfølgelig- hva annet kan man gjøre når man blir så fullstendig tatt på senga???

Jeg kan bare si: TUSEN HJERTELIG TAKK FOR BLOMSTENE,  JENTER!!!

Så som seg hør og bør har jeg laget et takkekort til jentene på Happy Hobby: Hilde, Mona og Rita. Dette er for blomsterbuketten- takkekort fra Carina er i produksjon i disse dager. 


Nok et brettekort etter Hanne sin idé- eller som hun stjal av Camilla... Har fått helt dilla på denne brettingen- en del arbeid når man syr på symaskin på alle paneler, men det er derfor jeg driver med dette. Det er jo hobby!  


Slik er kortet brettet ut.  


Ikke altfor komplisert bakside. 


Nærbilde av Tilda som er fargelagt med Promarkers etter kurset jeg var på på lørdag. Det var Hanne aka Papirdilla som hadde kurset og jeg fikk noen aha-opplevelser. Liker mye bedre tusjene mine nå, og håper virkelig at kurset med Distress-maling blir noe av.. Hanne er om mulig enda råere på å male med Distress- skulle mer enn gjerne hatt noen aha-opplevelser der også!


Det var innlegget for i dag, folkens. Deilig med en fridag etter arbeidshelg, og skal snart i gang med å lage et takkekort til og deretter bleiekake til naboen. Jeg fikk nemlig ny nabo natt til i går!


Ha en god dag!!!

- Hege -

8 kommentarer:

Heidi sa...

Så nydelig kort du har laget Hege!
Og den brettingen er stilig.
Lekkert mønsterpapir du har brukt her. Og flott pyntet.
Så lekkert fargelagt Tilda også:) Kunne godt tenkt meg et kurs jeg også.
Så koselig med blomster til deg også da, det fortjente du:)
Nyt fridagen din, klem:)

papirdilla sa...

Rått nydelig!!!! Hvis det er noe som heter det, da...? Ialle fall var det ordene som falt meg inn:) Lurer jo egentlig litt på hvorfor du trenger fargeleggingskurs.... Du er skikkelig dyktig på farging, Hege!
Det er ikke det at jeg ikke vil ha deg med, altså.... Alltid koselig å treffe deg:)
Lykke til med prosjektene du har på gang. Gleder meg til å se.

Klem,
Hanne

Mette sa...

Hege dette er bare helt perfekt, nydelig lekkert, ja hva mer kan jeg si! Du er i klasse med Hanne når det gjelder å farvelegge! Du sier du ikke får til hår ...dette kan vel ikke bli bedre!
Hele kortet er bare en lekkert skue for øyet, kjempe - kjempefint alt sammen!

Gleder meg til det dukker opp ei bleiekake på bloggen din.

Nyt resten av frikvelden:)

Klem Mette

Pink lady sa...

Et nydelig takke kort!! Utrolig flott fargelagt Tilda, stilig bretting og herlige farger!

Klem Laila.

RitaK sa...

Du er rett og slett ikke sann Hege! Det kortet er hva jeg kaller fantastisk bjutifullt, med et tonn med papir, søm, pynt og et aldeles nydelig motiv, puh! Skjønner ikke helt hvorfor du skulle på Promarker-kurs? Måtte kanskje være for å hjelpe meg å holde motet oppe, så tusen takk ;-)Gleder meg vilt til å se kortet IRL, som det heter på scrappe-språket *lol*

jannes hobbykrok sa...

1.Jeg vil også få blomster!
2.Det var et råflott kort!!!!
Viste ikke at man kunne farge sånn med tusjene jeg,får ihvertfall ikke jeg til!Skal snart på kurs med Gro,og gleder meg stort!Blir jo lissom litt julaften det!
Ha en super onsdag!
Klem,Janne

Ida sa...

Så koslig med blomster, Hege!! Og for et nyyydelig takkekort du har laget! Nok et lekkert, lekkert, lekkert prosjekt fra deg!

Klemmer Ida:o)

Ida sa...

Hei! Så utrolig flott kort! Janne tipset meg om bloggen din, så jeg kunne se hvordan fargelegging med tusjer KAN se ut...
Dette var virkelig flott! Gleder meg til å komme meg på kurs snart.
Legger meg til som følger.
Ida