søndag 31. oktober 2010

Takk for hjelpen!

Først og fremst er det på sin plass å takke så mye for alle de hyggelige kommentarene til mitt håpløse rotekort i forrige innlegg! Det gikk veldig bra- hun som bestilte det synes kortet var fint så da fikk dere rett alle sammen (og det er direkte smertefullt for meg å innrømme altså...)

Så over til dette innlegget. Jeg har nok sagt dette en gang eller to også, men jeg er så heldig at jeg har verdens snilleste foreldre! De hjelper meg stadig vekk, og denne gangen har jeg lyst til å gi dem en liten ting som takk for all hjelp i forbindelse med Carinas konfirmasjon i september!Jeg har dekorert en "Anton Berg" boks. Jeg har brukt ark fra Kaiser Craft som jeg synes er helt fantastiske! Den store blomsten med fjærpynt og de grønne rosebladene er fra Prima, og de burgunder-røde rosene er fra Kort og godt. Mor og far synes ofte at det enkleste er det beste, så jeg har ikke dekorert altfor mye på denne boksen. Jeg synes også arkene er så flotte i seg selv, så det er i grunnen nok pynt som det er.Ramma er fra Korthobby, og bildet er fra et mønsterark med engler som jeg ikke vet hvor kommer fra. Englebildet har fått et strøk Cracle paint. Blonden er kjøpt på Happy Hobby


Sommerfuglene er fra et klippeark fra Pion Design. De har fått et bra lag med Glossy Accent.  Bittelitt bling til slutt.Beina på boksen er fra Tim Holtz. Som seg hør og bør følger det også et kort med:
Brukt det samme mønsterarket som på boksen og beige bazzill. Tilda er fargelagt med ProMarkers. Har også brukt et gammelt noteark. Stempelet "Takk for hjelpen" er fra North Star Stamps.

Jeg falt også for dette tekststempelet fra North Star Stamps! "Kjenner du det klø på ryggen så er det fordi englevingene gror. Takk for hjelpen.."  

Baksiden med mitt personlige stempel.


Jeg har tenkt å delta i Sukkersøtt sin utfordring med denne boksen der temaet er "Gjenbruk".

Ha en flott Halloween-søndag alle sammen!

- Hege -

10 kommentarer:

MonaV sa...

Den esken ble like nydelig som jeg trodde den skulle bli.
Så moro å gi bort noe sånt da, og med det matchende kortet til....LEKKERT HEGE!!!!

Håper du har hatt en fin helg!

bojose sa...

Så nydelig eske og kort. Kjempefint pyntet :)
klem :)

Therese sa...

Dette blir en suksess hos foreldrene dine. Skikkelig lekkert både esken og kortet. Så delikate farger og papirer. NYDELIG! :)

RitaK sa...

Ja, det er som jeg sier, du er fantastisk snill Hege, og nå skjønner jeg jo kanskje også hvor du har det fra, hihi :-) Esken din er bare RÅLEKKER, og tilogmed med matchende kort, så er jo dette en super takkegave :-)

Heidi sa...

Kjære vene, så rålekker eske Hege!
Nydelig papir og pynt:)
De tekststempelene er så fine.
Og kortet er jo aldeles nydelig det også. Flott fargelagt Tilda:)
Ha en flott kveld, klem:)

Gro sa...

Så nydelig denne boksen har blitt. Den er nydelig pyntet.
Og så ble jeg veldig nysjerrig på dette kortet ditt i forrige innlegg, så jeg måtte kikke. Det var jo kjempefint, så herlige og friske farger. Gutten som fikk det kommer sikkert til å være blid et helt år.
Takk for at du deltar på Sukkersøtt sin utfordring :o)

trine sa...

Ååååå nydelig både eske og kort:)

Klem.

papirdilla sa...

Det er bare å gi seg over igjen, Hege!! Både esken og kortet er supernydelige. Du har en egen evne til å få alt så gjennomført lekkert. Fargelegginga di av Tilda er helt råååå!!!
Helt sikker på at foreldrene dine kommer til å sette pris på denne gaven:)

Ha ei fin uke, da!
Klem,
Hanne

Mette sa...

Er det mulig, jo da jeg ser helt riktig... fy søren for en kjempelekker boks, du er super flink Hege! Denne er bare så gjennomført og lekker!
Kortet er heller ikke noe unntak, nydelig farvelagt, delikat og flott sammensatt!

Dine forelde kan glede seg:)

Ha ei fin uke Hege:)

Klem Mette

Wenche sa...

Så vakkert, Hege!!! Esken ble jo helt nydelig!! Vakre detaljer og de føttene var jo mist i blinken!! Dette blir nok foreldrene dine kjempeglade for :D
Tusen takk for at du deltar hos Sukkersött!!
Klem, Wenche :0)