lørdag 2. januar 2010

Julegaver fra USA

Jeg vet at jeg i et innlegg før jul nevnte at jeg hvert år får gave fra "familien min" i USA. Dette er pynt fra "The White House Historical Assosiation", og hvert år symboliserer pynten ett eller annet fra det Hvite Hus. Her er hele samlingen min:Jeg har også plukket ut noen av mine personlige favoritter, selv om alle er utrolig fine og detaljerte. Her er mine favoritter:
Dette er årets pynt som jeg fikk på selveste julaften. Det er ikke lett å se det på bildet, men dette er pynt fra president Grover Cleveland sin andre periode som president. Det er lys fra juletreet i the Oval Room i 2.etasje som er meningen bak årets pynt.
Denne er fra i fjor. Den er laget på bakgrunn av et sitat fra president Benjamin Harrison: "We shall have an old-fashioned christmas tree for the grandchildren upstairs, and I shall be their Santa Claus myself".

Denne er laget etter en lysekrone som henger i det Hvite hus.
Fra julen 2007. "The wedding at the White House". Igjen er det president Grover Cleveland, men fra hans første periode som president. Han er den første presidenten som giftet seg i det Hvite hus.


De siste har jeg bare tatt med uten noen kommentar. Er ikke SÅ interessert i amerikansk historie skjønner dere. Har ikke lest alle heftene som kommer med pynten heller, men jeg synes de er litt fine. Jeg har fått hvert år helt siden 1991! Jeg har blitt så glad i dem at når min familie slutter å sende dem til meg, kommer jeg til å kjøpe dem selv.. Carina har også blitt veldig glad i dem, og det er alltid et høydepunkt på julaften over hvordan årets pynt ser ut.

Dett var dett, god helg alle sammen!- Hege -


7 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Så nydelige!!!Min familie sender bare Snickers sjokolade fra USA,for det tror de ikke vi har her...

Mette sa...

Så fine de var Hege, så er det jo moro å ha de så lenge du har en historie derfra!!

Ha ei fin arbeidshelg!!

Klem Mette

MonaV sa...

Så koselig med sånne gaver....de setter nok pris på deg de også....akkurat som meg:)

Ha ei fin arbeidshelg Hege.
Klem Mona

RitaK sa...

Nydelige ;-) Vi fikk også sånn koslig amerikansk julepynt med årstall og Baby's 1st Christmas osv. noen år når ungene var små, og den er veldig stas å ta fram hvert år når treet skal pyntes. God jobb-helg!

Kari sa...

Så utrolig flott julepynt! Forstår det alltid er spennende å se hvordan årets utgave er!

Yvonne sa...

Du verden, så fine de var. Skikkelig flotte og detaljrike. Moro med pynt du ikke akkurat ser i alle butikker her til lands.
Kan love deg at hvis du først kjøper Martha Stewart-punch, så blir du hekta! Hi-hi, men fy søren så moro. Er strålende fornøyd med mine, og så har de veldig god kvalitet.
Ha en flott kveld!
Klem, Yvonne :)

Carina sa...

Min favoritt er den fra 1995! tihi