torsdag 7. januar 2010

Award fra Mette

Jeg er den heldige mottaker av denne awarden fra Mette. Det satte jeg umåtelig stor pris på! Tusen takk, Mette!Her er reglene for awarden:
1. Kopier awarden til bloggen din.
2. Link til den personen som ga deg awarden.
3. Fortell 7 ineressante fakta om deg selv.
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden til.
5. Link til deres blogger.
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, slik at de får vite om denne awarden.


Jeg vil gi den videre til de som inspirerer meg, og som alltid har noen go'ord på lur. Selv om jeg nok er svimete, har jeg sett at noen av de jeg vil gi den til allerede har fått den. Da er det noen som er så heldige å få den to ganger:Så var det å si 7 ting om meg selv:1. Jeg er en hissigpropp! Jeg blir frytelig fort sint, men rimelig fort blid igjen også.

2. Jeg begynte med kortlaging i mars 2009. Regner meg selv for nybegynner (hvor lenge kan man egentlig gjemme seg under det "stempelet"??)

3. Jeg er sykepleier på sengepost på sykehuset, men har en hemmelig drøm om å gå mer videreutdanning enn den jeg allerede har. Ooops- der var den hemmelige drømmen ikke så hemmelig lenger....

4. Ingen er så lite husmor som meg! Jeg er elendig på kjøkkenet, selv om jeg er glad i god mat. Jeg lager mat fordi det er en nødvendighet, jeg baker når jeg må (dvs til bursdager) og kjøper gjerne ferdigprodukter når jeg har muligheten til det..

5. Skulle ønske en årlig sydentur kunne gis på blå resept! Jeg elsker å reise til varmere strøk, men økonomien min tillater ikke slike årlige utskeielser... Men en sydentur der jeg kunne betalt bare egenandel - det kunne jeg greie!

6. Jeg trener ALDRI! Jeg pleier å si at fysisk aktivitet er livsfarlig- man kan skade seg av sånt... Jeg går heller turer med den fine hunden min- Border collien "Robbie". Vi elsker å gå turer i skogen- mest fordi han ikke liker biler!

7. Jeg sovner fort om kvelden. Faktisk så fort at jeg ikke alltid rekker å komme meg i senga før øynene detter igjen..


Dette var 7 ting om meg. Gleder meg til å se hva andre skriver om seg selv...


6 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Oi!!!Takk og takk!Jeg blir helt satt ut jeg!dette er så gøy!Ha en strålende kveld!Det skal jeg for nå skal jeg vise gubben dodøra!!!
Klem

Camilla sa...

Tuusen takk for flott award!! Denne varmer nå i kulden;)
Klem, Camilla.

Yvonne sa...

Åh, tusen takk Hege! Så utrolig koselig å bli satt pris på. Spesielt ettersom jeg er så veldig, veldig fersk her i blogglandia. Tusen takk igjen, blir helt rørt jeg.
Ønsker deg en strålende helg.
Klem, Yvonne :)

Mette sa...

Hyggelig å lese om deg Hege!! Ja, tenk om en kunne få sol og varme på blå resept, det hadde vært kos det!!!
Ha en fin dag:-)

klem Mette

Jorunn sa...

Tusen takk for herlig award! Det setter eg stor pris på og det er en stor ære å få denne av deg!
Klem,
jorunn

Maya sa...

Gratulerer så masse med awarden!
Og tusen tusen takk for at du vil gi den videre til meg :)
Det setter jeg utrolig stor pris på!
Klemmer fra Maya :)