mandag 30. november 2009

Pakker til USA

Året 1991 - 1992 bodde jeg i USA sammen med en amerikansk familie. Jeg var deres Au-Pair, og passet den 5 år gamle datteren deres. Jeg opplevde utrolig mye, og selv om ikke alt var rosenrødt akkurat da jeg var der, hadde jeg et kjempeår når jeg ser tilbake på det.

Vi har holdt kontakten hele tiden, og selv om vi ikke snakker sammen på telefonen eller skriver jevnlig til hverandre, sender vi alltid julegaver og lange brev med årets oppdatering.

Jeg er den heldige mottaker av en juletrepynt fra "Det Hvite hus". Den blir laget spesielt hvert år og det er "The White House Historical Assosiation" som gir det ut. De er utrolig nydelige, og kommer med historiske tilbakeblikk. Jeg skal legge ut bilde av de jeg har når juletrepynten skal tas frem...

Selv har jeg begynt å kjøpe Georg Jensen sin julepynt til dem. De kommer alltid i to forskjellige mønstre, og siden Jill nå har blitt voksen, sender jeg en til henne, og en til Kate og Chip (vertsforeldrene mine). I år har jeg pakket dem inn i gråpapir og laget merkelapper med Glimmermist:
Ikke store greiene, men nå er da ikke min amerikanske familie vanskelige å imponere heller!
Ha ei god uke alle sammen!
- Hege -3 kommentarer:

Mette sa...

Takk for i går, det var et kjempekoselig treff:-)
Sååååå fine julegaver du har laget!! Skikkelig prikken over i`en med de nydelige merkelappene!! Synes stemplene du har brukt er utrolig fine og de passet perfekt til lappene.
Skulle ønske at det lå sånne pakker under treet mitt også!!

Ha en fortsatt fin dag.

Klem Mette

RitaK sa...

Takk for i går, kjempekoslig treff :-) Så flotte pakker du har laget, alltid koslig med noe hjemmelaget og laget med ekstra omtanke. Fin tradisjon med sånn julepynt. Vi har også noen eksemplarer av amerikansk julepynt med årstall som ungene fikk av slektninger i USA da de var små. Alltid koslig å ta frem Baby's first Christmas, og mimre litt!

MonaV sa...

Takk for i går....så koselig atte!!!
Koselig med hjemmelaget, må si de er veldig heldige som får sånne pakker under treet.
Du må forresten komme innom butikken å hente premien din....for du vant i går hihi:)