lørdag 28. juni 2014

Sommertid er bryllupstid

Et bryllupskort på bestilling her i dag! Kortet er laget av en dies fra Magnolia. 

Motivet er fra AuroraWings og er som vanlig fargelagt med Copics! Ha en trivelig sommerhelg alle sammen!

Diger klæm! 

søndag 22. juni 2014

Som julekvelden på kjærringa

Ja, så brått kom bursdagen til mor på meg i år... Enda jeg har bare en mor, og hun har hatt bursdag på denne dagen hvert eneste år!!???? 

Det ble uansett et posekort med motiv fra Saturated Canary- Tilly.Fargelagt med Copics (selvfølgelig!).

Ha en strålende uke!

Diger klæm! 

onsdag 18. juni 2014

Til Nevrosen- fra Nevrosen

Neida, jeg har ikke skrevet feil! Min gode studievenninne Gunhild og jeg har blitt kalt "Nevrosenes mødre" ganske fra starten av! Vi er ekstreme når det kommer til nøyaktighet i forbindelse med blant annet oppgaveskriving. Derfor kom kallenavnet relativt tidlig... 

Så nevrosens mor Gunhild fylte 40 år før jul i 2013. Travle studenter som vi var ble det ikke tid til verken feiring eller noe annet! Så derfor benytter jeg nå anledningen til å gi henne en liten oppmerksomhet og selvfølgelig et kort med en ANESTESISYKEPLEIER på!Dette motivet er fra KennyK og jeg må si jeg falt pladask for det! I grønne anestesiklær ble hun da ganske "snasin"!!??? 


Hun er fargelagt med Copics i en kombinasjon jeg overhodet ikke husker! Men jeg har brukt mye grønt (ha, ha!!) Inni kortet er en liten hilsen, og de to tagene på venstresiden har fått noen morsomme etiketter etter at bildene ble tatt. Disse etikettene representerer temaet vårt fra avsluttende eksamen. 


Så da gjenstår det bare å si:

Kjære Gunhild! Gratulerer så mye med vel overstått 40-års dag! Tusen takk for mye moro gjennom 1 1/2 år med studier! Jeg er så glad jeg møtte et petimeter og en nevrose som deg! Masse lykke til som anestesisykepleier!


Diger klæm fra din kollega (og nevrosenes mor), Hege!