lørdag 3. august 2013

Bryllupskort monokromatisk

Det går visst forferdelig lang tid mellom hvert innlegg her nå, men endelig kommer det et nytt kort fra meg. Min nærmeste nabo skal gifte seg i dag, og gave med kort er en selvfølge!?
 
 
Jeg har laget et kort med GoKreate dies. Laget av bazzill i en bruntone, og mønsterarket er et gammel Pion ark. Blomster fra min vanvittig store blomstersamling (som ser ut til å øke stadig vekk. Og det er IKKE pga blomster og bier altså...). Som de aller fleste scrappegale damer rundt omkring har jeg også fått dilla på Frantage embossingpulver.
 
 

Har børstet støv av Copicsene mine igjen og fargela dette maskerte motivet fra TiddlyInks. Brukte fargene fra E40-47 på hele motivet. I tillegg litt E49 i de mørkeste partiene i blomsterbuen.
Hud: E000, E00, E21, E11, E13 og E93.
Og siden det er en kirkelig vielse, skader vel ikke med noen bibelske ord???
 
 
Ønsker de to en flott og romantisk bryllupsdag, og alle dere andre en fortsatt fin helg! Jeg har endelig fått ferie, og ser fram til en London-tur med datteren min snart!!!!
 
 
 
Diger klæm :)

10 kommentarer:

Elizabeth sa...

Åh, Hege, dette var et vakkert kort! Nydelig med sepia fargene og så lekkert pyntet. Ha en fin helg videre. Klem, Elizabeth

RitaK sa...

Oops! Sitter her med haka nedpå knea og bare glaner jeg Hege... For et fantastisk vakkert bryllupskort, smekkfullt av lekre detaljer. Jeg er kjempeimponert av din dyktighet, som vanlig. Diger klæm, og riktig god tur til London. Det har dere virkelig fortjent begge to, så kos dekk mættamæ ;-))))

Hilde sa...

ååååå datta kortet var dritfint!!
har itte flere ord je..... *dåån*

Anne Lise Grindvold sa...

Dette er helt fantastisk nydelig Hege! Sjøl om du itte er i bloggen din så ofte så er det sannelig supert mye fint når du legger ut noe. (blogging tar forresten frøøøøktli mye tid) God helg og klem til deg!

Gro sa...

Utrolig nydelig kort. Og så flott som det ble med "bare" den samme fargen på hele motivet. Tror jeg må prøve en gang, selv om det kan bli vanskelig for en fargefrik som meg, hihi...
Ha en fortsatt fin helg. Klem :o)

Papirdilla sa...

....................
.....stum av beundring.......
Noe av det lekreste jeg har sett på lenge, Hege!!!
Fortsatt god lørdag til deg og så ses vi på mandag:))

Stor klem

jannes hobbykrok sa...

Fy fillern!Du er til stor inspirasjon for ei med scrappetørke! Dette er helt nydelig! Flinka! Klem, Janne

Karen Elise sa...

Nydelig kort! Lekkert dekorert, og i harmoniske, fine farger! Kjempefint!
:) Karen Elise

Elin sa...

For et kjempelekkert kort! Har stor sans for kort i makrome farger, det gjør seg absolutt... Takk for flott inspirasjon :)

Ida sa...

utrolig nydelig, du er superflink!:))
Ida