tirsdag 17. april 2012

Skal det være en kopp te?

Vi skriver tirsdag 17.april 2012, og det er jeg som skal gi dere litt inspirasjon igjen inne hos Papirpikenes Verden. Denne gangen har jeg valgt å pynte en tepose-eske.Jeg har brukt ark fra Pion design- ett av mine absolutt favoritter! Blomster er fra Magnolia og Kort og Godt. Ellers har jeg brukt perlebånd fra Kort og Godt, osteklut og blonder. Charms hadde jeg selv, men du finner mange ulike her.
Her synes litt av det vakre mønsterarket.  

Jeg har også pyntet innsiden av boksen. Først har jeg malt alle kanter og hjørner med hvit Gesso, og deretter pyntet alle rommene med papir.

Tagen er dies fra Tim Holtz. Stempelet er fra Papirdesign. Blomstene er noen jeg hadde fra tidligere.
Nærbilde av den søte teskjea og litt av perlene.  
Helt til slutt må jeg vise fram mitt nye personlige stempel som var påskegave fra Hilde og Rita- eierne av Papirpikene her på Gjøvik. Tusen takk, jenter!!! Dere er de beste!Jeg håper flere fikk lyst til å pynte en tepose-eske! Fyll den opp med din favoritt-te, og sett den fram på kjøkkenet!Klem, Hege

5 kommentarer:

MonaV sa...

En sånn kunne jeg godt tenkt meg på kjøkkenbenken min.....lekker ja:):)

Synnøve sa...

WOW!
Dette var en superlekker the-boks!!!
Så absolutt gjennomført, fra ende til annen;)
Klem

Anonym sa...

Guri malla så lekker. Den som ikke får lyst på te når den kommer på bordet trenger ikke noe. Nydelige detaljer og fint avstemte farger. Ha en finfin uke, klem.

Synnøve sa...

Nydelig eske:)

Karin Dahl sa...

En sart og flott tepose-eske, med et hærlig bilde omkranser med nydelig pynt:)
Ønsker deg en super dag:)
Clemzy Karin D