søndag 27. mars 2011

En enkel sjokolade-boks

Mangler fortsatt den store scrappe-lysten. Prøver meg ved scrappepulten stadig vekk, men ender opp med stort sett halvferdige prosjekter eller ikke noe i det hele tatt.

Her har jeg i alle fall fullført ett lite prosjekt, selv om det er enkelt gjort. Har pyntet en boks med Melkehjerter til mor og far som en bitteliten takk for hjelpen med noe malingsarbeid de har gjort for meg i stua. 

Alle kanter på boksen er malt med hvit Gesso og svertet med Distress Walnut Stain. Mønsterpapiret er fra Prima. Synes det er sååå nydelig! Bildet er fra et utklippsark fra Minnehjørnet, og den store blomsten og "knappen" på flippen er også Prima. Knopper og div annen pynt fra Kort &Godt. Ellers stort sett rester. Sommerfuglen er fra et Pion-ark og den har fått litt Glossy Accents på seg. 


Veeelig enkel innside også. Stempelet husker jeg ikke hvor kommer fra er jeg redd...  
Ønsker alle en fin søndag!

- Hege -

12 kommentarer:

Hilde sa...

Enkel du lissom!!!! Denne er helt nydelig og helt perfekt!
Tenker foreldrene dine blir glad for den jeg!
Og som du sier, det arket er helt nydelig!!
og det fløy "swisj" ut av butikken!!

RitaK sa...

Synes den "enkle sjokoladeboksen" din er fantastisk vakker jeg ihvertfall... Slapp av og ta tiden til hjelp, så kommer scrappelysten garantert tilbake. Er sånn stadig vekk jeg også, så jeg vet hva jeg prater om... God søndag!

Marianne sa...

Jaha, enkel ja.... helt nydelig også den sommerfuglen da. Det var en knallgod ide, flink er du.
Ha en fin søndagskveld :-D

Mette sa...

Du får sagt det du Hege..enkel... det synes ikke jeg! I mine øyne er dette en vakker og stilig eske som er lekkert pyntet, og det er noe annet enn enkel!!

Ha en fin søndag!

Klem Mette

papirdilla sa...

Ja ja... Vi mener nok litt forskjellig når du sier enkel, Hege;) Rett og slett helt nydelig, mener nå jeg! Gjennomført delikat og lekker fra ytterst til innerst. Vakker....
Scrappelysta mi går opp og ned som en jojo!!! Har utallige timer ved pulten min.... uten resultat! Skjer faktisk ganske ofte. Kjedelig, men sånn er det. Vi er vel litt i samme båt..
Ha en fin søndag.
Klem
Hanne

Anonym sa...

Dette var en utrolig lekker sjokoladeeske, nydelig pyntet!
Sier som i reklamen jeg, -Det enkle er ofte det beste, her kommer alle elementene du har med utrolig fint frem. Jeg liker absolutt denne stilen veeeeeldig godt :o)
Klem Heidi

Berit sa...

Nydelig dekorert sjokoladeeske!!

Scrappelise sa...

Kjempelekker denne "enkle" esken Hege! Så fint med Vintagebildet og nydelig pyntet hele veien! Ha en fin søndagskveld!

Anne Mettes Kreative verden sa...

Dette var en utrolig fin sjokoladeboks og den var ikke enkel. Du er utrolig flink Hege :-)

Hanna sa...

Vart ser du "enkelt"!??? Det enda jag ser är VACKERT, VACKERT, VACKERT!!! Otroligt fint, med ljuvliga detaljer, älskar allt, allt, allt!!! Himmelskt!

kram,
Hanna

Heidi sa...

Aldeles nydelig Hege!
Gjennomført lekkert hele veien:)
Du er flink.
Ha en fin dag, klem:)

Frida Camilla sa...

Bloggen din dukket plutselig opp når jeg var på en liten bloggrunde, og det er jeg glad for! Du produserer utrolig mye fint:) Du har herved fått en ny følger..

Ha en fortsatt strålende søndagskveld!