tirsdag 28. desember 2010

Bryllup

Enda et bryllupskort på bestilling. Et ganske enkelt kort uten altfor mye pynt eller "krumspring". Ble litt sånn Rema 1000 - det enkle er ofte det beste.

Har brukt stempel fra den nye Vintage garden- plata fra Stempelglede. Det er virkelig blitt mine nye favorittstempler! Ja, sammen med alle andre favorittstempler da selvfølgelig!!
Har brukt papir fra MME. Valgte litt utradisjonelle farger på bryllupskort denne gangen: Rosa og brunt. Morsomt med forandringer...

Nærbilde av motivet som er malt med Distress. Blomstene har også fått litt Stickles glitterlim på seg. Rundt kanten på motivet har jeg også stemplet med swirler fra samme stempelplate.  


Inni kortet- stempel fra bryllupsplata til Stempelglede og et lite skrivefelt. Ellers er kortet likt på innsiden som på utsiden.  


Som vanlig en helt enkel bakside med personlig stempel. Og dette kortet er virkelig laget i siste liten - de gifter seg på nyttårsaften....Apropos nyttår- så ønsker jeg alle scrappere og bloggere et riktig GODT NYTT ÅR!! Gleder meg til å ta fatt på 2011 med forhåpentligvis mange koselige scrappe- og bloggstunder!!!

Tusen takk til alle som legger igjen så koselige kommentarer! Jeg setter pris på hver eneste en, og det er dere som gjør at jeg fortsetter med blogging!


Klem Hege

13 kommentarer:

papirdilla sa...

Hei, Hege!
Synes virkelig dette ser ut som det er kjøpt på Rema 1000, ja.....! Tror du har mistet dømmekraften nå, altså;) Dette er jo nyyyydelig, nyyyyydelig, nyyyydelig!!! Utrolig lekker fargekombinasjon med brun og rosa. Og fargelegginga di er som vanlig noe helt utenom det vanlige. Det vil si at det er helt perfekt! Du er kjempedyktig, Hege!!

Håper at du koser deg i romjula og at scrappelysta er i ferd med å komme tilbake. Det ser i alle fall slik ut på dette kortet.

Jeg ønsker deg og Carina alt godt for det nye året. Vi talas!
Klem,
Hanne

Berit sa...

Kjempelekkert!!!
Nydelige farger og nydelig fargelagt motiv!
Juleklem fra Berit

Wenche sa...

Hallo....Ikke noe Rema 1000 over dette kortet, Hege!! Må si som Hanne her, nyyyydelig!!! Enkelt og stilrent og lekkert fargelagt. Få'kke no sånt på Rema 1000, nei :D
Kos deg masse i romjulen!!
Klemmer, Wenche :0)

Mette sa...

Du får virkelig sagt det du Hege...Rema kort du liksom, ikke akkurat enkelt dette her...Nei du Hege dette er bare helt vanvittig flott, fargelegginga her helt super og den brune og rosa i sammen på dette motivet var utrolig lekkert. Hele kortet er NYDELIG !!!

Håper du har hatt ei hyggelig julefeiring så langt og at du har kost deg.

Jeg hadde håpet på at jeg kunne ha møtt deg i butikken slik at jeg kunne ha ønsket deg et godt nytt år....men det er jo ikke sikkert vi gjør, så derfor sender jeg nå de beste ønsker for det nye året til deg og Carina!

Jeg vil takke for mange hyggelige stunder i året som har gått og jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med deg Hege, du er ei kjemptrivelig jente:)

Mange klemmer fra Mette

MonaV sa...

Jeg må le litt av deg Hege....remakort hihi:)
Kortene du lager er så fine og forseggjort....det gjelder dette kortet også.
Vannvittig flott er det, og det på alle sider.
Jeg håper du er i gang igjen med være kreativ nå så vi får se masse flott framover.

Kos deg de siste romjulsdagene, også ønsker jeg deg og Carina et godt nytt år.
Håper vi ses snart:)

Klem Mona

Hilde sa...

Rema kort ja!!! Mon tro hvilken rema butikk du handler i...

Morsomt forresten at du har laget bryllupskort, med disse stemplene. Jeg har nemlig og laget et slik et som skal avleveres på nyttåsaften. Dog ikke likt ditt, men med samme hovedmotiv.
Syns nok ditt ble mye finere enn mitt, men slik er det jo bestandig, at vi syns det andre lager er finere enn det vi lager selv.

Skal se om jeg får lagt ut mitt kort i morgen!

Fortsatt god romjul Hege!
Stor klem!

RitaK sa...

Kjære deg! Når skal du egentlig forstå hvor nydelig og forseggjort alt du lager er? Her er det ikkeno' Rema 1000-preg nei, men ekte Hege-stil med nydelig fargelegging, stilig design og lekre detaljer ;-)

Heidi sa...

Wow dette er aldeles nydelig Hege!
Lekkert pyntet og så gjenomført hele veien. Liker fargene, oppsettet ja alt!
Dyktig er du. Og jeg gleder meg til å følge deg videre i 2011.
Ha en fin romjul og et riktig Godt Nytt År til deg!
Klem:)

jannes hobbykrok sa...

Kjøpte du pølser, shampo og bind samtidig eller???Døhh...ikke noe Rema over dette her,ikke sånn Rema jeg handler på ihvertfall! Ble forresten skikkelig sulten nå...
Kortet er lekkert,på alle måter! Herlige farger synes jeg,men så er jo njeg skikkelig glad i brunt da...skulle jo egentlig vært Whitney Houston... Glad romjulsdag til deg Hege!
Klem,Janne

Gro sa...

Dette kortet var aldeles nydelig....
Lekre stempler og så flott fargelagt!
Jeg er stum ab beundring!

Ha en fortsatt strålende jul og godt nytt år!

Klem, Gro

Marianne sa...

Ha, Rema 1000 du.... hadde de hatt sånne der så. Dette er da helt nydelig som vanlig fra deg.
Ha en fin nyttårshelg .-D

Pink lady sa...

Et nydelig bryllupskort ble det:-)
Lekkert med brunt og rosa og flott stempel!
Ha en fin romjul og godt nytt år!

Klem Laila.

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings sa...

uuhhhh... this is so beautiful Hedge
love your idea to decorate the inside. stunning coloring
happy new year
love Claudia