søndag 8. august 2010

Bordkort til Carinas konfirmasjon

Jeg har begynt å lage bordkortene til Carinas konfirmasjon. Lager dem etter hvert som inviterte takker ja til å komme- bare for å få minst mulig å stresse med når dagen nærmer seg.Jeg har valgt å bruke trådsneller til bordkort. Samme bazzill og mønsterark som på invitasjonene, men valgte å bruke en mørk brun sløyfe fordi den aprikosfargede ble for bleik. Med pynten jeg har kjøpt til bordene, tror jeg det kommer til å matche bra - eller bra nok om du vil...

Navnet er skrevet ut på offwhite bazzill på PC'en.


De to små hjertecharmsene er fra Thailand (selvfølgelig..)

Har brukt en stor beige rose fra Kort og godt (svertet med Distress vintage photo), aprikos- og beige roser, offwhite bær, roseknopper og stilker snurret med heklenål.


Monogrammet Carina fikk laget har jeg brukt som pynt på undersiden, og skrevet på datoen for dagen.Ha en fin søndag!

- Hege -18 kommentarer:

RitaK sa...

Ja, du Hege, du Hege... Legger ned masse jobb i invitasjoner og bordkort, og jammen blir det tilsvarende lekkert også... Råstilig! Så den konfirmanten må jammenimeg bli fornøyd med dagen sin :-)))

Lill sa...

så utrolig flott da:)

Gro sa...

Himmel og hav!
Så lekkert!
Men snakk om å lage arbeid til seg selv ja...hihi...
Vil nok tro at når den stor dagen kommer, så har du igjen for det og kan være rimelig stolt av deg selv.... :-)

Klem ,Gro

Heidi sa...

Wow, så utrolig lekkert!
Selv om det mye tid så har du igjen for det Hege. Helt herlig:)
Ha en fortsatt fin dag!
Klem:)

Mette`scrap sa...

Så stilig , gleder meg til å se bilder av bordet ,det må bare bli kjempelekkert.
Klem Mette

jannes hobbykrok sa...

For en utrolig herlig ide å bruke trådsneller til bordkort!Den var ny for meg!Råstilig ble det,og det er såååå lekre farger du har brukt!
Gleder meg til konfbordet ditt er ferdig bloggbart jeg!Og gruer meg til jeg skal holde konfirmasjon,tre år på rad...faens fruktbare livmor...;o)
Hadeeee!
Klem,Janne

Maya sa...

Råååstilige bordkort, Hege!!
Lekkert pyntet og nydelig monogram :)
Klem fra Maya

MonaV sa...

Fy fader så lekre Hege. Vannvittig flotte bordkort flinka!!!

Hege....tusen, tusen takk for alle de flotte kommentarene du legger igjen i bloggen min. Det er alltid koselig, moro og inspirerende å lese dem, og de gjør meg alltid glad.

papirdilla sa...

Fy, søren!! Så d...lekre bordkort! Helt nydelige farger på blomstene. konfirmanten har gjort et godt valg, der...;)

Har akkurat kommet hjem fra Langedrag. Ble ikke tur blant villulvene, noen i reisefølget var litt for unge. Men, må jammen meg si at det var en opplevelse å være der allikevel. Vel anvendt tid:)

Klem,
Hanne

Scrappelise sa...

Maken til nydelige bordkort finnes ikke! Kreativ er du og du omsetter det i megavakre ting. Konfirmanten din er sikekrt glad for alt du gjør Hege! Vi sees vel igjen snart? Klem - Anne Lise

Anette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anette sa...

Så nyydelige bordkort!! Kjempesmart å bruke trådsneller! Nydelige farger også! Disse likte jeg :)

bojose sa...

Hei. Kom tilfeldig over bloggen din :) Må si denne trådsnella var lekker. Flott å lage slike som bordkort. Titta litt nedover i bloggen din og fant mange lekre kort. Nydelige invitasjoner du har lagd også.
Klem :)

Yvonne sa...

Smellvakkert bordkort! Skulle ønske jeg var bedt altså, så kunne jeg hatt både invitasjon og bordkort til pynt på hobbyrommet, hi-hi!
Tuusen takk for herlig og morsom kommentar inne hos meg! Skulle gjerne vært på Hawaii jeg og, men som deg kan jeg fint stå over bryllupsdelen.(Hvis ikke en viss Mentalist har veldig lyst å ha meg med da...)
En scrappetur til paradis derimot...
Ha en strålende uke!
Klem

Pink lady sa...

Nydelige bordkort du har laget!!
Lekkert pyntet og herlige farger sammen.
Lykke til med videre produksjon..litt av en jobb! Klem Laila.

Mette sa...

Dette er bare helt utrolig lekkert Hege!! Alt du tar i blir bare så flott, har også laget snelle kort men ble langt i fra så delikat og flott som dette! Du er sååå flink! Jeg har ikke sett bordkort og invitasjoner noe som er så gjennomført og lekkert som dette!

Så til kortet under, er det mulig....dr...stilig. og så mange flotte motiver som du har farvelagt, dette var bare helt rått Hege!
Ha en fin dag:)
Klem Mette

Hilde sa...

nydelig nydelig!! Kunne nok tenkt meg å være gjest i denne konfirmasjonen ja!! Du er bare superflink og supernøye!!!

Håper du har kommet deg vel gjennom skuffelsen du fortalte om for litt siden, har tenkt på deg og håper det ordner seg!! ALT sodner seg for snille jenter!!!

Marianne sa...

Er ikke lite heldig den dattera di. Disse blir alldeles nydelige. Ikke mange som lager så mye flott til konfirmasjonen. :-))