onsdag 18. august 2010

To bursdagskort

Puhhh, tar det aldri slutt med disse bursdagene tro?? Trodde at når unga ble så gamle som 15 at vi var stort sett ferdige med bursdager, men nei da- vi utvider dem nå til overnattingsbursdager!!!


Da var det bare å finne fram scrappesaker igjen da, for heldigvis får'n si: Det er greit å ha med penger til gave... Det sparer meg for utallige turer på kjøpesenteret, og sår i hodebunnen av å klø seg i fortvilelse over hva man skal kjøpe..


Jeg fant fram Promarkerne mine på ny, og lekte meg med disse digitale stemplene fra Kenny K. Jeg har virkelig kost meg denne gangen, dette synes jeg var gøy! Jeg husker jo ikke hva det heter når man fargelegger hele motivet i en fargenyanse, men det er nå det jeg har gjort. Brukte alle 5 sjatteringene av warm grey, og slik ble resultatet:
Oppdragsgiver (les: Carina) bestemte at Tina skulle ha rosa pynt på sitt kort. Hun ville også at øynene på jenta skulle matche pynten (!!!) Snill og føyelig mor som jeg er; ja så ble det jo sånn..


Det ble litt dårligere lys når regnværet kom, så motivet ser litt for brunt ut på dette bildet her enn det er IRL. For en gangs skyld er jeg faktisk fornøyd med fargelegginga mi! Isen har fått litt glitterlim på seg.Pauline sitt kort skulle ha turkis pynt, og da fikk så klart hun blå/turkise øyne. Ikke riktig så stygt som forrige, men pent ble det ikke...
Mikrofonen, beltet og armbåndet har fått litt glitterlim. Og ja, jeg er fornøyd med fargelegginga her også. Kanskje jeg burde holde meg til en farge?????
Enkelt inni med et embosset tekststempel og plass til å skrive på for Carina.Griseværet her innbyr til scrapping, og i morra er det treff på Happy Hobby. Gleder meg!

Ha en fin onsdagskveld!
- Hege -


mandag 16. august 2010

Kort til 70-åring

Jeg har fått bestilling på et kort til moren til ei venninne. Bestillingen lød: Det skal være til dame, 70 år, jordfarger, engler, enkelt og lite pynt. Hmmmm- skikkelig hjernekrøll med andre ord...


Etter ca ett døgn i tenkeboksen, kom jeg på at jeg har jo vært på kurs med Rita! Rita er en mester i bretteteknikker, og med malen for hånd satte jeg i gang. Resultatet ble dette brettekortet:
Jubilanten ble kalt Mosse helt fra første barnebarnet kunne snakke. De fire neste barnebarna har fortsatt å kalle henne det!


Brettet ut ser kortet slik ut. Noen koselige stempler om solskinn, glede og gratulasjoner. Og selvfølgelig et eget felt de kan skrive på selv.Et kort innlegg i dag...

- Hege -søndag 8. august 2010

Bordkort til Carinas konfirmasjon

Jeg har begynt å lage bordkortene til Carinas konfirmasjon. Lager dem etter hvert som inviterte takker ja til å komme- bare for å få minst mulig å stresse med når dagen nærmer seg.Jeg har valgt å bruke trådsneller til bordkort. Samme bazzill og mønsterark som på invitasjonene, men valgte å bruke en mørk brun sløyfe fordi den aprikosfargede ble for bleik. Med pynten jeg har kjøpt til bordene, tror jeg det kommer til å matche bra - eller bra nok om du vil...

Navnet er skrevet ut på offwhite bazzill på PC'en.


De to små hjertecharmsene er fra Thailand (selvfølgelig..)

Har brukt en stor beige rose fra Kort og godt (svertet med Distress vintage photo), aprikos- og beige roser, offwhite bær, roseknopper og stilker snurret med heklenål.


Monogrammet Carina fikk laget har jeg brukt som pynt på undersiden, og skrevet på datoen for dagen.Ha en fin søndag!

- Hege -lørdag 7. august 2010

Neverending card til Tore

I dag har broren min bursdag, og for en tid tilbake ble jeg veldig nysgjerrig på "neverending card". Egentlig veldig enkelt å lage, men ser (iallefall for meg) komplisert ut. Mitt ble kanskje i største laget, men til å være første gang må jeg si meg fornøyd. Problemet er å pynte disse, for når man har blomsterdilla som meg, låser det seg ganske fort når man plutselig ikke kan bruke blomster og stæsj nesten.


Her blir det en del bilder- håper dere greier å følge med....Tja, hva gir man en ungkar på 44 i bursdagsgave da mon tro???


En "hot blonde"?


Et av de nyeste stemplene fra KennyK som heter Bodacious Bev.


En enda "hottere blonde"?


Enda et KennyK stempel. Dette er Miss Fortune...
Eller kanskje bare en "Hot Dog"...

Dette gratisstempelet synes jeg er kanonsøtt!!!!

Alle stempeltrykkene er fargelagt med Promarkere. Prøver stadig vekk å øve litt på dette, men synes det fortsatt er grusomt vanskelig! Noen påstår at øvelse gjør mester, men hvor lenge skal man egentlig øve for å bli det da????

Håper dere får en fin helg alle sammen, så får jeg gå tilbake til alle hemlighetene mine. Kan bare si at det kommer MASSE på bloggen i slutten av september.....- Hege -